1.1.1970 BASE GRILL 1.1.1970 Πληθωρική σπαλομπριζόλα, ζουμερή πικάνια, εκπληκτικό Rib Eye, έρχονται ιδανικά ψημένα και τεμαχίζονται στο τραπέζι με αριστοτεχνικό τρόπο.
1.1.1970 ΤΡΑΓΑΝΟΣ ΚΑΒΟΥΡΑΣ 1.1.1970 Η αγαπημένη ψαροταβέρνα των δυτικών προαστίων άνοιξε το 2017 και αγαπήθηκε αμέσως. Ο πολυβραβεύμενος σεφ, Γιάννης Στανίτσας υπογράφει το μενού στο οποίο θα βρεις πιάτα όπως το μπέργκερ από soft shell crab με tartar sauce, καβουρολουκουμάδες, μουσακά καραβίδας και ριζοτοσίταρο με τόνο και wasabi.
1.1.1970 MATINA RESTAURANT 1.1.1970 Φρέσκο σπιτικό ψωμί, καλές πίτσες και κλασσικές μακαρονάδες σερβίρει από το 1981 που πρωτοάνοιξε το ιταλικό του Περιστερίου. Τα φρέσκα υλικά και οι απλές τεχνικές μαγειρικής κάνουν το αποτέλεσμα να ξεχωρίζει.
1.1.1970 ASTERIAS 1.1.1970 Στην ανοιχτή κουζίνα μαγειρεύει με κέφι και μαεστρία ο σεφ Χρήστος Καρακώστας, ενώ την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο δημιουργικός σεφ Γιάννης Στανίτσας. . Για τις επιλογές σε ωμό ψάρι προτείνονται μαρινάδες και σάλτσες όλες χειροποίητες και σίγουρα την προσοχή σου θα τραβήξει η ελληνική fish sauce γάρος, η πιο αρχαία ελληνική συνταγή. Μην χάσετε τη σούπα μπουγιαμπές μαγειρεμένη σε χαμηλή θερμοκρασία για 6 ώρες με σοταρισμένα όστρακα, καβούρια, κεφάλια από πετρόψαρα, κρεμμύδι, σέλινο, καρότο, θυμάρι, ελάχιστη φρέσκια ντομάτα και μια πινελιά σαφράν.
1.1.1970 ΜΙΚΡΟ CAFÉ 1.1.1970 Μικρό καφέ -όνομα και πράγμα- που σε ταξιδεύει μακριά με reggae, έθνικ και funky μουσικές και όμορφα ποτά.
1.1.1970 GREEN ROSE 1.1.1970 Στο Green Rose, θα βρείτε πάνω από 50 ετικέτες μπύρας, 5 βαρέλια ( Franziskaner-Budweiser-Stella Artois-Becks-Guinness ) και ποικιλίες κρεατικών, τυριών καθώς και πρώτα πιάτα, όπως το διπλό Burger.
1.1.1970 L’ AHURI 1.1.1970 Εστιατόριο με 5 διαφορετικές εθνικές γωνιές για όλα τα γούστα : Ελληνική ,Πολίτικη ,Μεξικάνικη ,Αμερικάνικη και Ιταλική. Μεγάλη μπάρα και για κοκτέιλ.
1.1.1970 TERRAZZINI 1.1.1970 Λαχταριστές λιχουδιές της ιταλικής και μεσογειακής κουζίνας από τον σεφ Γιώργο Τσούλη θα βρεις στο Τerrazzini. Δοκίμασε οπωσδήποτε το εκπληκτικό Rib Eye Black Angus με πουρέ πατάτας, τη μοσχαρίσια ταλιάτα με μανιτάρια πατάτες baby και παλαιωμένη γραβιέρα, καθώς και τον εξαιρετικό βουβαλίσιο καβουρμά με αρωματικό πουρέ πατάτας και τραγανό αυγό.
1.1.1970 BULL HOUSE 1.1.1970 Στον άνετο χώρο του Bull House, με ροκ μουσική υπόκρουση, μπορείς να δοκιμάσεις μεγάλη ποικιλία σε burger, ορεκτικά και σαλάτες σε πολύ οικονομικές τιμές. Μην παραλείψεις μια γνωριμία το UΚ burger με μπιφτέκι, μπέικον, ντομάτα, μαρούλι, cocktail sauce και τηγανητό αυγό.
1.1.1970 GODMAMA'S YARD 1.1.1970 Το Περιστέρι έχει τον δικό του ξεχωριστό all day χώρο. Specialty coffee, brunch αλλά και μακαρονάδες, πίτσα με λεπτή ζύμη και μπέργκερ, όλα φτιαγμένα με φρέσκα υλικά και προσοχή στη λεπτομέρεια.