1.1.1970 ΔΑΦΝΗ 1.1.1970 Το εστιατόριο Δάφνη είναι «κλασική αξία». Η Αριστέα Βλάχου μαγειρεύει με την ψυχή της και τα φαγητά της μιλούν κατευθείαν στην καρδιά σου. Όλα όμορφα, νοικοκυρεμένα, με σπιτίσια ζεστασιά.
1.1.1970 ΤΡΑΒΟΛΤΑ 1.1.1970 Θαλασσινοί μεζέδες και ψάρια μαγειρεμένα στην εντέλεια, με τα πιο εκλεκτά υλικά τα οποία ανακαλύπτουν τα αδέλφια Σπύρος και Βαγγέλης Λιακός από συγκεκριμένους και συνήθως αποκλειστικούς προμηθευτές. Ευφραντική ψαρόσουπα σφηνάκι για αρχή. Καπνιστό χέλι με φάβα, μύδια αχνιστά που έρχονται σε κατσαρόλα, καλαμάρια ωραία ψημένα, σουπιές σπετζοφάι και συγκλονιστικά φιλεταρισμένα μπαρμπούνια.
1.1.1970 ΑΓΡΟΤΙΚΟΝ 1.1.1970 Ωραίοι μεζέδες και μουσική σε περιμένουν στο ξεχωριστό μεζεδοπωλείο του Περιστερίου. Μην παραλείψεις να δοκιμάσεις σκιουφιχτά που έρχονται σε δύο παραλλαγές, είτε με μανιτάρια είτε με γαρίδες, και κρέμα ούζου. Τον χειμώνα θα συναντήσεις live με έντεχνη και λαϊκή μουσική στο υπόγειό του, ενώ από το πρόγραμμα δεν λείπουν και τα ικαριώτικα γλέντια.
1.1.1970 BUTCHER'S BURGER & BUTCHER'S STEAK HOUSE 1.1.1970 Το δημιούργημα της οικογένειας Αλαφούζου, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο των κρεάτων με δική της φάρμα και κρεοπωλεία εδώ και 4 γενιές, έχει αγαπηθεί από τους λάτρεις του burger. Στα δύο καταστήματα, σε Περιστέρι και Κηφισιά, θα βρεις ζουμερά και λαχταριστά burgers σε φυσιολογικά αλλά και μεγάλα μεγέθη, καθώς φημίζονται για το μεγαλύτερο burger στον χώρο της εστίασης.
1.1.1970 GIGIFIOGGOS 1.1.1970 H κάρτα των κρασιών με τις 75 ετικέτες που έχει επιμεληθεί ο σομελιέ Βασίλης Παπαδόπουλος αποτελεί ένα ταξίδι σε διάφορα μέρη του κόσμου, αφού περιλαμβάνει προτάσεις από 16 χώρες όπως η Χιλή, η Αργεντινή, η Ισπανία, η Γαλλία, η Ιταλία και, φυσικά, η Ελλάδα. Όλα τα κρασιά βρίσκονται σε απόλυτο pairing με τα πιάτα που προτείνει η σεφ αλλά και με τα εξαιρετικά πλατό αλλαντικών και τυριών.
1.1.1970 BASE GRILL 1.1.1970 Πληθωρική σπαλομπριζόλα, ζουμερή πικάνια, εκπληκτικό Rib Eye, έρχονται ιδανικά ψημένα και τεμαχίζονται στο τραπέζι με αριστοτεχνικό τρόπο.
1.1.1970 ΤΡΑΓΑΝΟΣ ΚΑΒΟΥΡΑΣ 1.1.1970 Η αγαπημένη ψαροταβέρνα των δυτικών προαστίων άνοιξε το 2017 και αγαπήθηκε αμέσως. Ο πολυβραβεύμενος σεφ, Γιάννης Στανίτσας υπογράφει το μενού στο οποίο θα βρεις πιάτα όπως το μπέργκερ από soft shell crab με tartar sauce, καβουρολουκουμάδες, μουσακά καραβίδας και ριζοτοσίταρο με τόνο και wasabi.
1.1.1970 MATINA RESTAURANT 1.1.1970 Φρέσκο σπιτικό ψωμί, καλές πίτσες και κλασσικές μακαρονάδες σερβίρει από το 1981 που πρωτοάνοιξε το ιταλικό του Περιστερίου. Τα φρέσκα υλικά και οι απλές τεχνικές μαγειρικής κάνουν το αποτέλεσμα να ξεχωρίζει.
1.1.1970 ASTERIAS 1.1.1970 Στην ανοιχτή κουζίνα μαγειρεύει με κέφι και μαεστρία ο σεφ Χρήστος Καρακώστας, ενώ την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο δημιουργικός σεφ Γιάννης Στανίτσας. . Για τις επιλογές σε ωμό ψάρι προτείνονται μαρινάδες και σάλτσες όλες χειροποίητες και σίγουρα την προσοχή σου θα τραβήξει η ελληνική fish sauce γάρος, η πιο αρχαία ελληνική συνταγή. Μην χάσετε τη σούπα μπουγιαμπές μαγειρεμένη σε χαμηλή θερμοκρασία για 6 ώρες με σοταρισμένα όστρακα, καβούρια, κεφάλια από πετρόψαρα, κρεμμύδι, σέλινο, καρότο, θυμάρι, ελάχιστη φρέσκια ντομάτα και μια πινελιά σαφράν.
1.1.1970 ΜΙΚΡΟ CAFÉ 1.1.1970 Μικρό καφέ -όνομα και πράγμα- που σε ταξιδεύει μακριά με reggae, έθνικ και funky μουσικές και όμορφα ποτά.
1.1.1970 GREEN ROSE 1.1.1970 Στο Green Rose, θα βρείτε πάνω από 50 ετικέτες μπύρας, 5 βαρέλια ( Franziskaner-Budweiser-Stella Artois-Becks-Guinness ) και ποικιλίες κρεατικών, τυριών καθώς και πρώτα πιάτα, όπως το διπλό Burger.