1.1.1970 ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ 1.1.1970 Σημείο αναφοράς στον γευστικό χάρτη της πόλης, με περιβάλλον από γυαλί και ξύλο. Ανοιχτό για πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό. Προσφέρει καθημερινά στο μπουφέ του μεσογειακά πιάτα, ενώ διαθέτει και μενού αλά καρτ. Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε το περίφημο κυριακάτικο brunch του.
1.1.1970 ΑΛΑΤΣΙ 1.1.1970 Ο σεφ Περικλής Κοσκινάς ανέλαβε τα ηνία της κουζίνας και το μενού που έστησε δεν εστιάζει στην κρητική αλλά κάνει στροφή σε κάθε ελληνική γωνιά. Ο Περικλής αγαπά τα ποιοτικά και φρέσκα προϊόντα της ελληνικής γης και τα αναζητά με πάθος. Μαγειρεύει με τεχνική και τα πιάτα του εκφράζουν τη μοντέρνα ελληνική κουζίνα. Απλές, ξεκάθαρες γεύσεις, χωρίς εντυπωσιασμούς. Σαφήνεια των υλικών και έμφαση στην πολύ καλή ποιότητα.
1.1.1970 ΕΛΙΖΕ 1.1.1970 Παιδικό, Φοιτητικό, Ανέργων, ΑΜΕΑ και Άνω των 65: 5€ Κάθε Δευτέρα & Τρίτη, δύο άτομα με 1 εισιτήριο των 7€
1.1.1970 ΒΑΣΙΛΑΙΝΑΣ (Ο) 1.1.1970 Νόστιμο ποιοτικό φαγητό που όχι μόνο δικαιώνει τη διάσημη ιστορία του από το 1920 αλλά γράφει νέες, εξαιρετικές, γκουρμέ σελίδες. Ο Μάνος Γαρνέλης έχει αναλάβει το γαστρονομικό rebranding του Βασίλαινα, που πρόσφατα μετεγκαταστάθηκε στο κέντρο της Αθήνας και υπηρετεί μια ελληνική κουζίνα ουσιαστικά δημιουργική, με φρέσκες πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας.
1.1.1970 MILOS RESTAURANT 1.1.1970 To Milos, δημιουργία του σεφ Κώστα Σπηλιάδη εξακολουθεί να σερβίρει εκλεκτά πιάτα με βάση το ψάρι των ελληνικών θαλασσών. Κάτω από τη στέγη του Ξενοδοχείου Χίλτον τα προσεγμένα πιάτα αναδίδουν αρώματα που προσφέρει απλόχερα η φύση. Η εξαιρετική τεχνική και οι μοναδικοί πειραματισμοί μπλέκονται με τη φαντασία του σεφ και παράγουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα.
1.1.1970 COOKOOVAYA 1.1.1970 Νίκος Καραθάνος, Περικλής Κοσκινάς, Σπύρος και Βαγγέλης Λιάκος και Κλεομένης Ζουρνατζής αναλαμβάνουν με την πολυπληθή ομάδα τους να σας μυήσουν στην αληθινή ελληνική κουζίνα και τα υλικά της ελληνικής γης.
1.1.1970 HILTON GALAXY BAR 1.1.1970 Ίσως η καλύτερη θέα της Αθήνας από το κοσμοπολίτικο bar του Hilton.