1.1.1970 FISHAΛΙΔΑ SEA-FOOD 1.1.1970 Οικείος και ευχάριστος χώρος, ιδανικός για ψαροφαγία. Δροσερές σαλάτες, όσπρια και φυσικά θαλασσινά γεμίζουν τον κατάλογο. Σε ένα μενού που παραλλάσσεται θα βρείτε από χταπόδι λιαστό σχάρας μέχρι όστρακα, λακέρδα Θεσσαλονίκης και διάφορα είδη ψαριών.
1.1.1970 VEZENE 1.1.1970 Μοντέρνο μπιστρό με εξαιρετικά εδέσματα που ξεχωρίζουν για την απόλυτη ποιότητα και τα καλοδιαλεγμένα υλικά τους και φέρουν την υπογραφή του Άρη Βεζενέ. Στο Vezene θα βρείτε και μερικά από τα πιο εκλεκτά κρεατικά της Αθήνας καθώς και τις πιο εξειδικευμένες κοπές. Σημείο κατατεθέν της διακόσμησης ο ωραίος ξυλόφουρνος.
1.1.1970 AETHRION, HILTON 1.1.1970 Στο Aethrion all-day coffee & lounge lobby bar του Hilton Αθηνών έκτος από μονοποικιλιακό καφέ από την Κολομβία ή την Αιθιοπία, τσάι υψηλής ποιότητας και ροφήματα με ελληνικά βότανα θα βρεις ευφάνταστα, ανοιχτά σάντουιτς, υγιεινές σαλάτες και μια ενδιαφέρουσα λίστα κρασιών που μπορείς να συνοδεύσεις το κρασί σου με ποικιλίες τυριών και αλλαντικών.
1.1.1970 ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ 1.1.1970 Σημείο αναφοράς στον γευστικό χάρτη της πόλης, με περιβάλλον από γυαλί και ξύλο. Ανοιχτό για πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό. Προσφέρει καθημερινά στο μπουφέ του μεσογειακά πιάτα, ενώ διαθέτει και μενού αλά καρτ. Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε το περίφημο κυριακάτικο brunch του.
1.1.1970 ΑΛΑΤΣΙ 1.1.1970 Ο σεφ Περικλής Κοσκινάς ανέλαβε τα ηνία της κουζίνας και το μενού που έστησε δεν εστιάζει στην κρητική αλλά κάνει στροφή σε κάθε ελληνική γωνιά. Ο Περικλής αγαπά τα ποιοτικά και φρέσκα προϊόντα της ελληνικής γης και τα αναζητά με πάθος. Μαγειρεύει με τεχνική και τα πιάτα του εκφράζουν τη μοντέρνα ελληνική κουζίνα. Απλές, ξεκάθαρες γεύσεις, χωρίς εντυπωσιασμούς. Σαφήνεια των υλικών και έμφαση στην πολύ καλή ποιότητα.