Γεύση Ρακόρ: Πέρασαν δέκα νόστιμα χρόνια απ’ όταν άνοιξε το μικρό εστιατόριο του Κεραμεικού Ένα μέρος που βρίσκεται σε συνεχή αναζήτηση καλής πρώτης ύλης για να προσφέρει διαρκώς νέα δημιουργικά πιάτα, δεν μας αφήνει να βαρεθούμε και μας κάνει να ρωτάμε «τι καινούργιο θα φάμε σήμερα;». ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ 15.8.2021
15.8.2021 Γεύση Ρακόρ: Πέρασαν δέκα νόστιμα χρόνια απ’ όταν άνοιξε το μικρό εστιατόριο του Κεραμεικού Ζωή Παρασίδη 15.8.2021 Ένα μέρος που βρίσκεται σε συνεχή αναζήτηση καλής πρώτης ύλης για να προσφέρει διαρκώς νέα δημιουργικά πιάτα, δεν μας αφήνει να βαρεθούμε και μας κάνει να ρωτάμε «τι καινούργιο θα φάμε σήμερα;». ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ