Γεύση Ό,τι περίσσεψε από τα σοκολατένια αυγά: 4 δημιουργικές συνταγές Ο chef Νίκος Μάρας δίνει ιδέες «ανακύκλωσης» με πρωταγωνιστές τα σοκολατένια πασχαλινά αυγά, τα κουλουράκια και το τσουρέκι, που πάντα υπάρχουν σε περίσσευμα. ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ 16.4.2023
16.4.2023 Γεύση Ό,τι περίσσεψε από τα σοκολατένια αυγά: 4 δημιουργικές συνταγές Νίκη Μηταρέα 16.4.2023 Ο chef Νίκος Μάρας δίνει ιδέες «ανακύκλωσης» με πρωταγωνιστές τα σοκολατένια πασχαλινά αυγά, τα κουλουράκια και το τσουρέκι, που πάντα υπάρχουν σε περίσσευμα. ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ