Τech & Science Υποκατάστατο ζάχαρης συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο καρδιακής προσβολής και εγκεφαλικού, δείχνει μελέτη Οι αλκοόλες ζάχαρης όπως η ξυλιτόλη και η ερυθριτόλη χρησιμοποιούνται ευρέως ως υποκατάστατα ζάχαρης σε επεξεργασμένα τρόφιμα LIFO NEWSROOM LIFO NEWSROOM 7.6.2024
7.6.2024 Τech & Science Υποκατάστατο ζάχαρης συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο καρδιακής προσβολής και εγκεφαλικού, δείχνει μελέτη LifO Newsroom 7.6.2024 Οι αλκοόλες ζάχαρης όπως η ξυλιτόλη και η ερυθριτόλη χρησιμοποιούνται ευρέως ως υποκατάστατα ζάχαρης σε επεξεργασμένα τρόφιμα LIFO NEWSROOM