Life Project: Το αναλυτικό πρόγραμμα του event αυτογνωσίας στο Μέγαρο Μουσικής

Life Project: Το αναλυτικό πρόγραμμα του event αυτογνωσίας στο Μέγαρο Μουσικής Facebook Twitter
0
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Όπως ακριβώς προέβλεψε πριν από 50 χρόνια στο βιβλίο του «Future Schock» ο επιδραστικός μελλοντολόγος και φιλόσοφος Alvin Toffler κι αναφορικά με τις δεξιότητες που θα απαιτούνται στο μέλλον «οι αναλφάβητοι του 21ου αιώνα δεν θα είναι αυτοί που δεν θα ξέρουν να γράφουν ή να διαβάζουν, αλλά αυτοί που δεν θα μπορούν να μάθουν, να ξεμάθουν και να ξαναμάθουν». 

Μπροστά σε αυτή την πρόκληση, όσοι επιδιώκουν να ζήσουν σύμφωνα με τις επιθυμίες και τις προσδοκίες τους, θα χρειαστεί να εμπλουτίζουν διαρκώς τις γνώσεις τους, να βελτιώνουν τις δεξιότητές τους και να προσαρμόζονται στις απαιτήσεις και τις συνθήκες που συνεχώς μεταβάλλονται. Κι αυτό απαιτεί να ξεχάσουμε όσα ξέραμε (unlearning) και να τα μάθουμε ξανά από την αρχή (relearning).

Και -γιατί όχι;- αν χρειαστεί να επανεφεύρουμε τον ίδιο μας τον εαυτό. Με κεντρικό θέμα τη διαδικασία της γνώσης, «Unlearning - Relearning: A never ending path to personal growth», τo Life Project, το μεγαλύτερο και σημαντικότερο event αυτογνωσίας μετά την πρώτη του sold out διοργάνωση, επιστρέφει το Σάββατο 16 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. 

Life Project: Το αναλυτικό πρόγραμμα του event αυτογνωσίας στο Μέγαρο Μουσικής Facebook Twitter

Πώς παίζεται το παιχνίδι της γνώσης στην εποχή του ΑΙ; Πώς να μιλάς ώστε να σε ακούν; Πώς να βαδίζεις πάντα στο μονοπάτι της εξέλιξης; Πώς αλλάζουν οι άνθρωποι; Πώς να γίνεις ο πρωταγωνιστής στη ζωή σου; Είναι τα κεντρικά ερωτήματα που θα μας απασχολήσουν κατά τη διάρκεια του Life Project.

Η κατάκτηση της γνώσης σε μια φρενήρη εποχή σαν τη σημερινή, με συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες και ασύλληπτους ρυθμούς, θα διερευνηθεί μέσα από ομιλίες, συνεντεύξεις και συζητήσεις μέσα από μια διά βίου οπτική και προσέγγιση. Απαραίτητη προϋπόθεση, να αναγνωρίσουμε τις αδυναμίες και τα μοτίβα που μας καθορίζουν, ενώ ταυτόχρονα να είμαστε αρκετά δεκτικοί και δυνατοί για να τα αλλάξουμε. Εννέα ώρες πολύτιμης γνώσης, με περισσότερες από 20 ομιλητές κάθε κλάδου της κοινωνικής ζωής. Κορυφαίοι επιστήμονες, συγγραφείς, επιχειρηματίες, ψυχολόγοι και λοιπές σπουδαίες προσωπικότητες, θα μας βοηθήσουν να δουλέψουμε πάνω στο κορυφαίο project της ζωής μας: Τον ίδιο μας τον εαυτό. 

Life Project: Το αναλυτικό πρόγραμμα του event αυτογνωσίας στο Μέγαρο Μουσικής Facebook Twitter

 

Οι ομιλητές, μεταξύ άλλων, θα είναι οι: Σάββας Σαββόπουλος Ψυχίατρος – Ψυχαναλυτής, Κωνσταντίνος Χαραντινιώτης, Σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης & βελτίωσης νοοτροπίας, Πατήρ Λίβυος, Ιερέας – Συγγραφέας, Πέγκυ Αντωνάκου, Γενική Διευθύντρια Google N.A. Ευρώπης Δημήτρης Ιτούδης, Προπονητής Μπάσκετ, Θεόδωρος Παπακώστας, Αρχαιολόγος - Συγγραφέας, Νάνσυ Μαλλέρου, Master Coach, Νίνα Καλούτσα, Ειδικός Φωνής και Δημόσιας Ομιλίας, Γιώργος Πρίντεζης, πρώην Καλαθοσφαιριστής, Θανάσης Ευθυμιάδης, Ηθοποιός – Συγγραφέας, Νικόλαος Δημητριάδης, Επικεφαλής Neuroscience Lab EY Ελλάδος, Μάριος Μάζαρης, Εκπαιδευτικός – Συγγραφέας, Βασίλης Βασιλειάδης, Ιδρυτής Vivid Vibes, Chief of Staff Harbor Lab, Paul Jones & Στάθια Ζουγανέλη, Ιδρυτές Breathwork, Καλλιόπη Καλαϊτζή, Ιατρός Φυσικής Ιατρικής & Αποκατάστασης, Δήμητρα Δασκαλάκη, Γενική Διευθύντρια Οργανωσιακής Ανάπτυξης & Επικοινωνίας ΜΕΤRO, Τατιάνα Τούντα, CEO EAP Hellas, Γιώργος Φίλτσος, Senior HR Strategy Manager Kaizen Gaming.  

 

Τις συζητήσεις και συνεντεύξεις θα συντονίζουν οι δημοσιογράφοι Κώστας Γιαννακίδης, Τάσος Ζάχος, Απόστολος Μαγγηριάδης και Έλενα Παπαδημητρίου. 

 

Στα διαλείμματα θα πραγματοποιηθούν εργαστήρια από τους Κατερίνα Μουστάκα, Ιατρό -Συγγραφέα, Μάνο Χατζημαλωνά, Ψυχολόγο - Ψυχοθεραπευτή και Μίνα Χιώνη, Κλινική Ψυχολόγο.  

 

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο διαφημιστής και συγγραφέας, Θοδωρής Τσεκούρας. 

 

Το αναλυτικό πρόγραμμα του Life Project εδώ

 

Ο κόσμος αλλάζει! 

Εσύ; 

 

Διάθεση εισιτήριων στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης: lifeproject.gr  

Life Project: 16.11.2024, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών 11.00 – 20.00 

#LifeProjectGR 

Συνδιοργάνωση: SG Tsomokos & Key Books 

Social Media Accounts: Facebook - Instagram - Linkedin 

Good Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Don Julio Blanco & Reposado: Η διαχρονική κομψότητα της premium tequila και το νέο κεφάλαιο στο gifting

Good Living / Don Julio Blanco & Reposado: Η διαχρονική κομψότητα της premium tequila και το νέο κεφάλαιο στο gifting

Από τις πρώτες φυτείες αγαύης στο Jalisco μέχρι τις σύγχρονες εγκαταστάσεις αποστακτηρίων, κάθε μπουκάλι κουβαλά την κληρονομιά ενός ανθρώπου που τόλμησε να ονειρευτεί διαφορετικά.
THE LIFO TEAM
Η στιγμή, σου ανήκει: Πώς σχεδιάζεται η εμπειρία γύρω από τις μικρές, μεγάλες στιγμές των παικτών

Good Living / Η στιγμή, σου ανήκει: Πώς σχεδιάζεται η εμπειρία γύρω από τις μικρές, μεγάλες στιγμές των παικτών

Σε μια καθημερινότητα γεμάτη ερεθίσματα, η Stoiximan επιλέγει να επικεντρωθεί σε αυτό που τελικά μετρά περισσότερο: σε εκείνη τη μοναδική στιγμή που ο καθένας ζει με τον δικό του τρόπο.
THE LIFO TEAM
Empower Forward – Women in Sports: Ένα ταξίδι έμπνευσης και επιτυχίας που ενώνει γυναίκες και κορίτσια σε όλη την Ελλάδα

Good Living / Empower Forward – Women in Sports: Ένα ταξίδι έμπνευσης που ενώνει γυναίκες & κορίτσια σε όλη την Ελλάδα

Το πρόγραμμα, πρωτοβουλία εταιρικής υπευθυνότητας της Stoiximan σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, ολοκλήρωσε την πορεία του έχοντας βρεθεί σε 10 πόλεις και έχοντας κινητοποιήσει πάνω από 1000 συμμετέχουσες.
THE LIFO TEAM
L’Oréal: H υπευθυνότητα γίνεται πυλώνας ομορφιάς, καινοτομίας και κοινωνικής δράσης

Good Business Directory 6 / L’Oréal: H υπευθυνότητα γίνεται πυλώνας ομορφιάς, καινοτομίας και κοινωνικής δράσης

Ο μεγαλύτερος όμιλος καλλυντικών παγκοσμίως χτίζει πάνω στη φιλοσοφία ότι οι άνθρωποί του αποτελούν το θεμέλιο κάθε προόδου και δημιουργεί τεχνολογίες που καθορίζουν την επόμενη μέρα της ομορφιάς.
THE LIFO TEAM
Deal maker και το 2025 ο κλάδος τροφίμων και ποτών στην Ελλάδα

Good Business Directory 6 / Deal maker και το 2025 ο κλάδος τροφίμων και ποτών στην Ελλάδα

Η ελληνική βιομηχανία τροφίμων και ποτών δεν αποτελεί μόνο πεδίο επενδυτικής κινητικότητας αλλά είναι και ένας από τους πιο δραστήριους κλάδους στο πεδίο της έρευνας και της καινοτομίας.
ΑΝΝΑ ΔΙΑΝΑ
Φυσικό αέριο: «Χρυσές» επενδύσεις για την ελληνική οικονομία

Good Business Directory 6 / Φυσικό αέριο: «Χρυσές» επενδύσεις για την ελληνική οικονομία

Η προοπτική ανάδειξης της χώρας σε δίαυλο εφοδιασμού της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης με φυσικό αέριο δημιουργεί έδαφος για νέες επενδύσεις στην επεξεργασία και μεταφορά του αερίου.
ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΤΣΑΔΑΚΗΣ
Rebrain Greece | Από τη Νέα Υόρκη στην Αθήνα: Πώς εξελίσσεται το πρόγραμμα επαναπατρισμού στελεχών

Good Business Directory 6 / Rebrain Greece | Από τη Νέα Υόρκη στην Αθήνα: Πώς εξελίσσεται το πρόγραμμα επαναπατρισμού στελεχών

Οι εκδηλώσεις Rebrain Greece και Ημέρα Καριέρας λειτουργούν ως δίαυλος μεταξύ των επιχειρήσεων και της ελληνικής διασποράς, παρουσιάζοντας αλλαγές στο εργασιακό περιβάλλον, φορολογικά κίνητρα και νέες ευκαιρίες απασχόλησης.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΑΥΡΟΥΛΗ
Μανόλης Παπαπολύζος: Η δημιουργικότητα δεν χάθηκε, απλώς σταματήσαμε να σκεφτόμαστε διαφορετικά

Good Business Directory 6 / Μανόλης Παπαπολύζος: Η δημιουργικότητα δεν χάθηκε, απλώς σταματήσαμε να σκεφτόμαστε διαφορετικά

Ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Εταιριών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδος και πρόεδρος της DDB Athens βλέπει μια αγορά που προσπαθεί να ανασάνει μέσα σε νόμους, πίξελ και αλγόριθμους.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ
Δημήτρης Ψαλτούλης: Τεχνολογία και ελληνικό ταλέντο στο επίκεντρο της παγκόσμιας πορείας της Dialectica

Good Business Directory 6 / Δημήτρης Ψαλτούλης: Τεχνολογία και ελληνικό ταλέντο στο επίκεντρο της παγκόσμιας πορείας της Dialectica

Οι αξίες που οδήγησαν την εταιρεία στην κορυφή, ο ρόλος της τεχνητής νοημοσύνης και η δύναμη του ελληνικού ταλέντου που στηρίζει την παγκόσμια ανάπτυξή της.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ