4 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ Το κρασί με απλά λόγια Λήμνος: Ένα από τα αρχαιότερα μέρη στον κόσμο που έφτιαχνε κρασί The LiFO team 4 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET ταξιδεύει στη Λήμνο για να οινοτουρισμό και μοιράζεται με τον Παναγιώτη Ορφανίδη τις εμπειρίες της από τις γεύσεις που δοκίμασε και φυσικά ό,τι έμαθε για τα κρασιά, τις ποικιλίες, την αμπελουργία και τα οινοποιεία του νησιού. THE LIFO TEAM
1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ Γεύση 10 στάσεις για καλοπέραση στον Πειραιά Λίνα Ιντζεγιάννη 1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ 10 μέρη για φαγητό και ποτό, για εξόδους και βόλτες στο λιμάνι, από το πρωί μέχρι το βράδυ. ΛΙΝΑ ΙΝΤΖΕΓΙΑΝΝΗ
2.3.2025 Γεύση Χταπόδι με ασκολύμπρους, αβρονιές και κρίθαμα: Τα πολλά πρόσωπα ενός αρχέγονου γεύματος Νίκος Γ. Μαστροπαύλος 2.3.2025 Δεν είναι απλώς ένα έδεσμα. Είναι μια τελετουργία που χάνεται στα βάθη του χρόνου, μια ιεροτελεστία που ξεκινά από την άγρια καταδίωξη στα βράχια και καταλήγει στο μεθυστικό άρωμα της θάλασσας, που αναδύεται στο πιάτο. ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
2.3.2025 Οι Αθηναίοι Τάσος Μαντής: Από τα υδραυλικά στα αστέρια Michelin M. Hulot 2.3.2025 Ένα απρόσμενο Σαββατοκύριακο σε ένα κότερο στάθηκε αρκετό για να αλλάξει τη ζωή του. Από την πρώτη του εμπειρία ως μάγειρας στον στρατό μέχρι τις κουζίνες των κορυφαίων εστιατορίων του κόσμου, κάθε σταθμός διαμόρφωσε τη φιλοσοφία του βραβευμένου σεφ. M. HULOT
26.2.2025 Γεύση Χαλβάς, ξεροτήγανα, σκαλτσούνια και άλλες συνταγές για απολαυστικά νηστίσιμα γλυκά Νίκη Μηταρέα 26.2.2025 6 συνταγές για νηστίσιμα γλυκά για να ετοιμάζεστε από σήμερα για την Καθαρά Δευτέρα. ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
24.2.2025 Γεύση Κολοκάσι με χοιρινό και Αφέλια: Η κυπριακή κουζίνα δεν μοιάζει καθόλου με την ελληνική Νίκος Γ. Μαστροπαύλος 24.2.2025 Γαστρονομικό ταξίδι στην Κύπρο μέσα από τις δύο πιο ξεχωριστές της συνταγές. ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
23.2.2025 Γεύση Αξώτης: Για καλοψημένο παϊδάκι και θεϊκές πατάτες στο Πολύγωνο Ζωή Παρασίδη 23.2.2025 Μια ταβέρνα που έχτισαν το '56 οι οικοδόμοι του Πολυγώνου και κράτησαν ζωντανή ακόμα και στις δύσκολες στιγμές, συνεχίζει μέχρι σήμερα να αποτελεί ένα comfort zone, με λίγα, κλασικά και καλά πράγματα, για τις μέρες που δεν θέλουμε να είμαστε μέρος της «φάσης». ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
21.2.2025 Γεύση Suma gastrobar: Η νέα άφιξη στην Καλαμιώτου είναι χαλαρή και πολύ νόστιμη Νίκη Μηταρέα 21.2.2025 Οι σεφ Δημήτρης Κωστόπουλος και Σείριος Κομιχείλης έφτιαξαν έναν φιλόξενο χώρο στο κέντρο της πόλης και προτείνουν ένα ευέλικτο μενού με δέκα πιάτα που θα ανανεώνεται πολύ συχνά. ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
20.2.2025 Ηχητικά Άρθρα Τσίκνα: Η ιστορία μιας ακαταμάχητης μυρωδιάς M. Hulot 20.2.2025 Με ποιο τρόπο ανακάλυψαν οι άνθρωποι το ψήσιμο του κρέατος στη φωτιά; Ένα αφιέρωμα σε μία από τις πιο χαρακτηριστικές μυρωδιές φαγητού. M. HULOT
19.2.2025 Γεύση Έκανε την Ελληνίδα μαμά του αστέρι του TikTok κι όταν εκείνη πέθανε, συνέχισε να μαγειρεύει τις συνταγές της The LiFO team 19.2.2025 Ο Ελληνοαμερικανός stand-up κωμικός Γκας Κωνσταντέλλης «έφτιαξε ένα βωμό» στα social media για τη μητέρα του και τις συνταγές της, οι οποίες συγκεντρώνονται τώρα σ’ ένα βιβλίο. THE LIFO TEAM
17.2.2025 Γεύση Παλαιό Φάληρο και Νέα Σμύρνη: 13 μέρη για φαγητό και ποτό που αγαπάμε Λίνα Ιντζεγιάννη 17.2.2025 Νέες γαστροταβέρνες, πολύ καλό ψάρι, ιταλική κουζίνα και πολλά ακόμα να φας και να πιεις στις δύο αγαπημένες περιοχές! ΛΙΝΑ ΙΝΤΖΕΓΙΑΝΝΗ
16.2.2025 Το κρασί με απλά λόγια Αυτόριζα αμπέλια: Ο μεγάλος θησαυρός της αμπελουργίας The LiFO team 16.2.2025 Είναι τα πιο «ειλικρινή» αμπέλια στον κόσμο, εξ’ ου και οι Γάλλοι τα αποκαλούν «franc de pied». O εξαιρετικός σύμβουλος-οινολόγος Σπύρος Ζουμπούλης μιλά στην Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και στον Παναγιώτη Ορφανίδη για το κρασί που προσφέρει όλη την αλήθεια για το terroir που το γέννησε. THE LIFO TEAM
15.2.2025 Γεύση Meigma: Το νέο μεζεδοπωλείο της Αθήνας δεν θυμίζει κανένα άλλο Ζωή Παρασίδη 15.2.2025 Μετά το Ρίνι που αγαπήθηκε πολύ, η Μαρίνα Χρονά σερβίρει στον Κεραμεικό μικρά πιάτα που της αρέσουν, είτε πρόκειται για φάβα φουρνιστή και ντολμαδάκια κασιώτικα είτε για ravioloni και shepherd’s pie. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
14.2.2025 Γεύση Konak: Στον Άγιο Δημήτριο για αυθεντικό κεμπάπ και λαχματζούν Νίκη Μηταρέα 14.2.2025 Ο Apo, ένας Τούρκος πολιτικός πρόσφυγας που έφτασε στην Ελλάδα με 7 ευρώ στην τσέπη, σερβίρει πλέον τσιγ κιοφτέ, πληθωρικό μπεϊντί κεμπάπ και χειροποίητο ντονέρ, ενώ μοιράζεται μαζί μας τρεις από τις συνταγές του. ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
12.2.2025 Γεύση Φάε έναν Βαλεντίνο Ζωή Παρασίδη 12.2.2025 Όπως και στη ζωή, έτσι και στα πιο καλά ζαχαροπλαστεία της Αθήνας κυκλοφορούν καρδιές μικρές και καρδιές μεγάλες· για να τις δωρίσετε ή για να τις κρατήσετε για πάρτη σας. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ