H σοκολάτα Toblerone καταργεί τα μεγάλα κενά και επιστρέφει στο κλασικό της σχήμα

H σοκολάτα Toblerone καταργεί τα μεγάλα κενά και επιστρέφει στο κλασικό της σχήμα Facebook Twitter
0

Οι παρασκευαστές της ελβετικής σοκολάτας Toblerone θα καταργήσουν την τελευταία εκδοχή της, με τα μεγάλα κενά ανάμεσα στα διάσημα τρίγωνα κομμάτια της, όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του το BBC.

Η εκδοχή αυτή κυκλοφόρησε το 2016 με στόχο να μειώσει το βάρος της σοκολάτας αλλά συγκέντρωσε αρνητικά σχόλια με κάποιους να την παρομοιάζουν με σχάρα ποδηλάτου.

Η παρασκευάστρια εταιρεία Mondelez International, η οποία εδρεύει στις ΗΠΑ, δήλωσε ότι το νέο σχήμα δεν αποτελούσε την «τέλεια μακροπρόθεσμη απάντηση» για τους πελάτες της.

H σοκολάτα Toblerone καταργεί τα μεγάλα κενά και επιστρέφει στο κλασικό της σχήμα Facebook Twitter
Η εκδοχή με τα μεγάλα κενά ανάμεσα στα διάσημα τρίγωνα της σοκολάτας δεν άρεσε καθόλου στους καταναλωτές.

Τώρα σχεδιάζει να αυξήσει το σημερινό της μέγεθος -από συσκευασία των 150 γραμμαρίων σε συσκευασία των 200- και να επαναφέρει το κλασικό της σχήμα.

Όταν η σοκολάτα κυκλοφόρησε με την νέα της μορφή, η παρασκευάστρια εταιρεία το απέδωσε στην αύξηση του κόστους των συστατικών της και επισήμανε ότι θα έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα στο να αλλάξει την εμφάνισή της ή να αυξήσει την τιμή πώλησής της.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγορά εργασίας: Γιατί οι επιχειρήσεις έχουν έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού;

Good Business Directory Vol.5 / Αγορά εργασίας: Γιατί οι επιχειρήσεις έχουν έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού;

Κορυφαίοι ακαδημαϊκοί, στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου και νέοι εξηγούν τις αιτίες αυτού του μεγάλου προβλήματος, τις προεκτάσεις και τις πιθανές λύσεις.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Tα επαγγέλματα του μέλλοντος είναι ήδη πραγματικότητα

Good Business Directory Vol.5 / Tα επαγγέλματα του μέλλοντος είναι ήδη πραγματικότητα

Ψηφιακοί αστικοί αγρότες, coolhunters, υπερασπιστές του περιβάλλοντος, μηχανικοί νέας ενέργειας, ιππότες του κυβερνοχώρου, σχεδιαστές τέλους ζωής: δεν είναι χαρακτήρες βιντεοπαιχνιδιών, είναι τα επαγγέλματα του μέλλοντος.
ΜΑΓΔΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ
Τι μας κάνει καλό να τρώμε όταν αρρωσταίνουμε - Mύθοι και αλήθειες

Radio Lifo / Τι μας κάνει καλό να τρώμε όταν αρρωσταίνουμε - Mύθοι και αλήθειες

Ποιες τροφές είναι καλό να καταναλώνουμε όταν είμαστε άρρωστοι και πώς συμβάλλουν στην ταχύτερη ανάρρωση και την ευεξία μας; Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τον διατροφολόγο-διαιτολόγο Χρήστο Δερδεμέζη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πόσα χρήματα χρειάζονται για να ζήσεις όπως πραγματικά θέλεις στην Αθήνα;

Living / Πόσα χρήματα χρειάζονται για να ζήσεις όπως πραγματικά θέλεις στην Αθήνα;

Πώς να ζήσεις σε μια πόλη όπου ο μισθός είναι τσιμεντένιος, ενώ οι τιμές εκτοξεύονται διαρκώς: τέσσερα νεαρά κορίτσια μας στέλνουν τα μηνιαία έξοδά τους και κοστολογούν ένα ιδανικό για εκείνες Σαββατοκύριακο.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Η εμμονή με την πρωτεΐνη: Τάση στη διατροφή ή υπερβολή;

Radio Lifo / Η εμμονή με την πρωτεΐνη: Τάση στη διατροφή ή υπερβολή;

Στην αρχή ήταν οι μπάρες πρωτεΐνης, μετά ήρθαν τα ροφήματα κι έπειτα, σιγά–σιγά, η μανία με την πρωτεΐνη εξαπλώθηκε σε ένα σωρό προϊόντα. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ