Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (15-21/8/2024)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (15-21/8/2024) Facebook Twitter
H Χέιλι Μπίμπερ είναι Τοξότης
0

ΚΡΙΟΣ

Ερωτικά ζητήματα, τα παιδιά και οι επενδύσεις θα χρήζουν προσοχής από τις 15/8 με την επιστροφή του ανάδρομου Ερμή στον Λέοντα. Ενδεχομένως να υπάρχει ασυνεννοησία ή να μη δώσετε την απαραίτητη προσοχή στις λεπτομέρειες και να έχετε απώλειες χρημάτων. Στις 18 και 19/8 οι δυσαρμονικές όψεις Ουρανού, Ερμή και Ήλιου αντίστοιχα, φέρνουν αναπάντεχα γεγονότα που θα αυξήσουν τα έξοδά σας και πρέπει να είστε προνοητικοί. Η πανσέληνος στον Υδροχόο στις 19/8 μπορεί να φέρει ένα ζήτημα φιλίας, ιδιαίτερα αν έχετε αφήσει να δημιουργηθούν απογοητεύσεις. Την ίδια μέρα οι δυσαρμονικές όψεις Κρόνου, Δία και Αφροδίτης απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή σε μετακινήσεις και θέματα υγείας.

ΤΑΥΡΟΣ

Θέματα της οικιακής σας ζωής έρχονται στο προσκήνιο από τις 15/8 που επιστρέφει ο ανάδρομος Ερμής στον Λέοντα και μπορεί να υπάρχουν επισκευές που πρέπει να επιμεληθείτε γύρω από το σπίτι ή να ολοκληρώσετε κάποια έργα που έμειναν ημιτελή. Μέχρι τις 28/8 ιδιαίτερη προσοχή για πιθανές παρεξηγήσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Στις 18 και 19/8 οι δυσαρμονικές όψεις Ουρανού, Ερμή και Ήλιου αντίστοιχα, θα εντείνουν την ανάγκη σας για κάποια αλλαγή, όμως, οι οικογενειακές υποχρεώσεις θα αποτελέσουν εμπόδιο. Στις 19/8 η πανσέληνος στον Υδροχόο υπενθυμίζει ότι ήρθε η ώρα να αποκαταστήσετε κάποια ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική και την επαγγελματική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης σας Ερμής που είναι ανάδρομος επιστρέφει στον Λέοντα στις 15/8 στον τομέα των επικοινωνιών σας, δημιουργώντας πρόσφορο έδαφος για ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις με οικείους. Μέχρι τις 28/8 δεν θα είναι κατάλληλη εποχή για εμπορικές διαπραγματεύσεις και υπογραφές συμβολαίων. Οι δυσαρμονικές όψεις Ουρανού, Ερμή και Ήλιου στις 18 και 19/8 αντίστοιχα, θα προκαλέσουν εμπόδια ή καθυστερήσεις σε μετακινήσεις και ια πρέπει να παραμένετε ψύχραιμοι. Η πανσέληνος στον Υδροχόο επίσης στις 19/8 θα εντείνει την επιθυμία να τροφοδοτήσετε το πνεύμα σας ή να ξεκινήσετε μια περιπέτεια. Ζητήματα επικοινωνίας ή μεταφοράς θα χρήζουν προσοχής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για εσάς ξεκινά ένα διάστημα που θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας καθώς στις 15/8 ο ανάδρομος Ερμής επιστρέφει στον Λέοντα δημιουργώντας ασάφεια. Μέχρι τις 28/8 δεν θα είναι κατάλληλη εποχή για οικονομικές διαπραγματεύσεις και ακριβές αγορές. Στις 18 και 19/8 οι δυσαρμονικές όψεις Ουρανού, Ερμή και Ήλιου αντίστοιχα, δείχνουν πως μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με φιλικά σας πρόσωπα για οικονομικά ζητήματα. Αποφύγετε να δανείσετε και να δανειστείτε χρήματα. Η πανσέληνος στον Υδροχόο σας υπενθυμίζει να τακτοποιήσετε τις οφειλές, να θέσετε νέες προτεραιότητες και να γίνετε πιο συνειδητοποιημένοι για το τι έχετε, τι χρειάζεστε και τι θέλετε.

ΛΕΩΝ

Με την επιστροφή του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιό σας στις 15/8 η ανάγκη αναθεώρησης πρόσφατων προσκολλήσεων, σχέσεων και έργων θα είναι αυξημένη. Οργανώστε τα σχέδιά σας προτού προχωρήσετε στην υλοποίησή τους. Ενδεχομένως να μειωθεί στην πορεία ο ενθουσιασμός που νιώσατε. Στις 18 και 19/8 κάποια αναπάντεχες αλλαγές στον τομέα της καριέρας θα σας βάλουν σε διαδικασία αναθεώρησης. Οι σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο με την Πανσέληνο στον Υδροχόο στις 19/8 και μπορεί να συμβούν σημαντικές συνειδητοποιήσεις θα σχετίζονται με τις ανάγκες σας από κάποιο σημαντικό άτομο ή από συνεργασίες, γενικά. Μπορεί επίσης να αφορούν τα συναισθήματά σας τα οποία μπορεί να αλλάξουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την επιστροφή του ανάδρομου Ερμή στον Λέοντα στις 15/8 ξεκινάει μια φάση ενδοσκόπησης. Μέχρι τις 28/8 θα επανεξετάσετε τους στόχους σας, τις προτεραιότητές σας και θα βρείτε λύσεις σε σημαντικά θέματα που σας απασχολούν. Στις 18 και 19/8 οι δυσαρμονικές όψεις Ουρανού, Ερμή και Ήλιου αντίστοιχα, μπορεί να προκαλέσουν κάποιες αλλαγές σχετικά με ένα ταξίδι και θα πρέπει να έχετε εναλλακτικό σενάριο στο μυαλό σας. Στις 19/8 με την πανσέληνο στον Υδροχόο θέματα υγείας ή εργασίας μπορεί να φτάσουν σε σημείο καμπής. Εάν η εργασία σας ή τα καθημερινά σας καθήκοντα έχουν γίνει πολύ μονότονα οι περιστάσεις τώρα σας ωθούν να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές.

ΖΥΓΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής επιστρέφει στον κοινωνικό σας τομέα στις 15/8 και η επικοινωνία με συνεργάτες, ομάδες και φίλους μπορεί να γίνει αντικείμενο παρεξηγήσεων. Νέες προσεγγίσεις είναι απαραίτητες για παλιά προβλήματα και θα μπορέσετε να βάλετε κάποιες νέες βάσεις. Στις 18 και 19/8 οι δυσαρμονικές όψεις Ουρανού, Ερμή και Ήλιου αντίστοιχα, προμηνύουν εντάσεις που θα έχουν σχέση με οικονομικά ζητήματα, κοινούς πόρους, κλπ. Με την πανσέληνο στον Υδροχόο επίσης στις 19/8 ένα κοινωνικό ή ρομαντικό θέμα μπορεί να φτάσει σε σημείο καμπής, φέρνοντας μαζί του μια αίσθηση ελπίδας και αισιοδοξίας ή να οδηγήσει σε μια σημαντική συνειδητοποίηση σχετικά με ένα ειδύλλιο ή μια φιλική σας σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με μεγάλο μέρος της προσοχής σας να διοχετεύεται σε θέματα καριέρας, θα χρειαστεί να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες. Από τις 15/8 που επιστρέφει ο ανάδρομος Ερμής στον Λέοντα, μπορεί να υπάρξουν προβλήματα επικοινωνίας και καθυστερήσεις και θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στη λήψη αποφάσεων. Σχέσεις με εργοδότες και ηλικιωμένους θα χρήζουν προσοχής στις 18 και 19/8. Οι δυσαρμονικές όψεις Ουρανού, Ερμή και Ήλιου αντίστοιχα, θα εντείνουν την ανάγκη να υψώσετε το ανάστημά σας. Εάν υπήρξαν ζητήματα στην οικιακή σας ζωή, η Πανσέληνος στις 19/8 μπορεί να τα φέρει στην επιφάνεια. Οποιεσδήποτε αποκαλύψεις θα σας ωθήσουν να κάνετε αλλαγές που θα επαναφέρουν τη ζωή σας σε ισορροπία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την επιστροφή του ανάδρομου Ερμή στον Λέοντα στις 15/8 θα πρέπει να ελέγχετε το ημερολόγιο και τα προγράμματά σας, ώστε να μην χάνετε σημαντικές συνεντεύξεις ή προθεσμίες. Θέματα που θα αφορούν τη σταδιοδρομία σας θα σας απασχολήσουν ωστόσο, καλό θα είναι να μην πάρετε αποφάσεις μέχρι τις 28/8 που επιστρέφει σε ορθή φορά. Κάποιες αλλαγές στην εργασία στις 18 και 19/8 με τις δυσαρμονικές όψεις Ουρανού, Ερμή και Ήλιου θα σας ωθήσουν στην αναζήτηση μιας νέας απασχόλησης σε μακρινό προορισμό. Η πανσέληνος στον Υδροχόο επίσης στις 19/8 θα σας υπενθυμίσουν πως πρέπει να στρέψετε την προσοχή στην οικογένεια και να ρίξετε τους ρυθμούς στα επαγγελματικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο ανάδρομος Ερμής επιστρέφει στον τομέα των κοινών σας πόρων στις 15/8 και αν τα προβλήματα επανεμφανίζονται, τότε ήρθε η ώρα να τα προσεγγίσετε λίγο διαφορετικά, ίσως βλέποντας περισσότερες λεπτομέρειες. Ειδικά στις 18 και 19/8, θα σκεφτείτε νέα πράγματα για οικονομικά θέματα, πρόσφατες αποφάσεις ή στενές σχέσεις. Μπορεί να έχει να κάνει με μια σχέση ή ένα πρόβλημα του παρελθόντος που σας εξαντλούσε ενέργεια και σας κρατούσε κολλημένους στο παρελθόν. Με την πανσέληνο στον Υδροχόο στις 19/8 μια οικονομική αλλαγή θα σας βοηθήσει να ανοίξετε τον δρόμο για νέα ξεκινήματα σε ερωτική σχέση σχέση και οικονομικά μέτωπα αργότερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις θα σας απασχολήσουν από τις 15/8 που επιστρέφει ο ανάδρομος Ερμής στον Λέοντα και μέχρι τις 28/8 θα πρέπει να προσέχετε για πιθανές παρεξηγήσεις με συνεργάτες, το ταίρι ή τους φίλους σας. Αν σκοπεύετε να ξεκινήσετε μία συνεργασία, αποφύγετε τη βιασύνη. Θέματα της οικιακής σας ζωής και η διαχείριση κοινών πόρων θα αποτελέσουν πηγή εντάσεων στις 18 και 19/8. Οι δυσαρμονικές όψεις Ουρανού, Ερμή και Ήλιου θα εντείνουν την ανάγκη σας για αποστασιοποίηση και θα χρειαστείτε το χρόνο σας. Εν συνεχεία ακολουθεί και η πανσέληνος στο ζώδιό σας που θα φέρει σε κόντρα τις επιθυμίες σας με τις απαιτήσεις των άλλων και θα δοκιμαστούν οι σχέσεις σας.

ΙΧΘΥΣ

Ο ανάδρομος Ερμής επιστρέφει στον τομέα της υγείας και της εργασίας στις 15/8, ειδοποιώντας σας για έργα ή προγράμματα που απαιτούν μια δεύτερη ματιά. Ακόμα κι αν ορισμένα κανάλια επικοινωνίας φαίνονται λιγότερο αποτελεσματικά κατά τη διάρκεια του ανάδρομου κύκλου, η κατάσταση μπορεί να σας παρακινήσει να βρείτε νέους και δημιουργικούς τρόπους για να προωθήσετε τις δεξιότητές σας. Στις 18 και 19/8 οι δυσαρμονικές όψεις Ουρανού, Ερμή και Ήλιου θα προκαλέσουν αλλαγές ή δυσκολίες σε μετακινήσεις και συνεννοήσεις με άτομα από το χώρο της εργασίας. Με την Πανσέληνο στον Υδροχόο στις 19/8 θα στρέψετε την προσοχή στην προσωπική σας φροντίδα, την ανάπαυλα και την ψυχική σας ευεξία.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Living / Μέχρι να μας χωρίσει η «Vogue»

Για δεκαετίες, τα διάσημα ζευγάρια έδιναν μάχη προκειμένου να προβληθεί ο γάμος τους μέσα από τις σελίδες της «Vogue». Ωστόσο, αν υπολογίσουμε πόσο σύντομα πολλοί από αυτούς τους γάμους διαλύθηκαν, ίσως να είναι κατάρα, όχι ευλογία.
THE LIFO TEAM
Από τη δίαιτα των vegans στην δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

Radio Lifo / Από τη δίαιτα των vegans στη δίαιτα των carnivors: Ποια διατροφή μας κάνει καλό;

H καθηγήτρια διατροφής και διαιτητικής συμπεριφοράς του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Μαίρη Γιαννακούλια, εξηγεί τα υπέρ και τα κατά των δημοφιλέστερων διαιτικών σχημάτων και δίνει χρήσιμες συμβουλές για τη διατήρηση της απώλειας βάρους.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς και γιατί οι ανεμογεννήτριες έγιναν «αποδιοπομπαίος τράγος»;

Περιβάλλον / Πώς και γιατί οι ανεμογεννήτριες έγιναν «αποδιοπομπαίος τράγος»;

Πώς από ελπίδα για μια πιο καθαρή, πιο φτηνή ενέργεια και υποθήκη για ένα πιο «πράσινο» μέλλον, εν όψει της κλιματικής κρίσης, οι ανεμογεννήτριες έγιναν για πολύ κόσμο όχι μόνο ανεπιθύμητες αλλά και ο νο1 «ύποπτος» για εμπρησμούς δασών;
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ένα καλοκαίρι για τα πανηγύρια

Living / Τα πανηγύρια φέτος είχαν μεγάλο σουξέ, και αυτό προκάλεσε γκρίνια

Θρασύτητα και εισβολή στα χωράφια των ντόπιων ή δικαίωμα στη διασκέδαση; Μπορούμε να μιλάμε για την αποικιοποίηση των φασέων στα νησιά; Η νέα γενιά ανακαλύπτει μαζικά τα πανηγύρια, προκαλώντας ανάμεικτες αντιδράσεις.
M. HULOT
«Σε τέσσερις μήνες έχω κάνει 77.000 screenshots»: Kουβεντιάζοντας με μια digital hoarder

Living / «Σε τέσσερις μήνες έχω κάνει 77.000 screenshots»: Kουβεντιάζοντας με μια digital hoarder

«Βλέπω μια συμβουλή για αποσυμπίεση της σπονδυλικής στήλης. Screenshot. Έναν τρόπο δεσίματος του κασκόλ. Screenshot. Συνταγή για ταϊλανδέζικο κοτόπουλο. Screenshot. Έξυπνο πολιτικό σχόλιο στο Facebook. Screenshot».
ΛΑΣΚΑΡΙΝΑ ΛΙΑΚΑΚΟΥ
Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας ( 22 - 27/08/2024)

Living / Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (22 - 28/08/2024)

Οι σχέσεις με άτομα που είναι σημαντικά για εσάς θα σας απασχολήσουν με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο στις 22/8 και μέχρι τις 22/9 θα έρθετε πιο κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ θα ευνοηθούν και οι νέες συνεργασίες.
ΜΑΡΙΒΙΚΥ ΚΑΛΛΕΡΓΗ
Γιατί χαϊδεύουμε τα σκυλιά και κακοποιούμε τα γουρούνια;

Living / Γιατί χαϊδεύουμε τα σκυλιά ενώ κακοποιούμε τα γουρούνια;

Ουδείς αντιλέγει ότι τα σκυλιά αξίζουν κάθε φροντίδα και άνεση, από την άλλη όμως υπάρχει μια βαθιά υποκρισία που πρέπει να επισημανθεί: Ενώ περιποιούμαστε ολοένα και περισσότερο τα σκυλιά μας, δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα τα βασανιστήρια των γουρουνιών.
THE LIFO TEAM
Η αθέατη πλευρά του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών

Ρεπορτάζ / Η αθέατη πλευρά του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών

Πώς μοιάζει η καθημερινότητα στον πύργο ελέγχου; Τι συμβαίνει όταν υπάρχει ένα σκουπίδι στον διάδρομο; Ποιοι κουβαλάνε στα ταξίδια τους τις περισσότερες και μεγαλύτερες αποσκευές ανά άτομο; H LiFO εξασφάλισε πρόσβαση σε μέρη όπου δεν επιτρέπεται η είσοδος σε επιβάτες και επισκέπτες του αεροδρομίου.
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΕΛΑΣΑΚΗΣ