Οι δύο μεγάλες ερυθρές οινικές ζώνες του Ελληνικού αμπελώνα, η Νάουσα και η Νεμέα, συναντήθηκαν σε ένα από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια των Βορείων Προαστίων της Αθήνας.
Στο εστιατόριο Abovo, στο Κεφαλάρι, το οποίο πρόσφατα συμπλήρωσε ένα χρόνο επιτυχημένης λειτουργίας, η εταιρεία διανομής οίνων και τροφίμων Foodrinco οργάνωσε δείπνο γευσιγνωσίας βασισμένο στο παράλληλο ταίριασμα με Αγιωργίτικο και Ξινόμαυρο, υπό την επιμέλεια του δημοσιογράφου οινο-γαστρονομίας Θόδωρου Λέλεκα.
Οι δύο ζώνες εκπροσωπήθηκαν επάξια από το Κτήμα Χρυσοχόου (Νάουσα) και το Κτήμα Παλυβού (Νεμέα).
Το ειδικό μενού για τη βραδιά σχεδίασε και ετοίμασε ο γνωστός chef Μιχάλης Νουρλόγλου και η ομάδα του.
Όλοι οι πaρευρισκόμενοι απόλαυσαν το αξέχαστο αυτό δείπνο και τον συνδυασμό των εκλεκτών λευκών και ερυθρών κρασιών, καθώς και του specialdessertcocktail με βάση την Τεντούρα Πατρών, που επινόησε για την περίσταση η mixologist του Abovo, Μυρσίνη Σπανέλη.
Επιχειρείν/Market /
ABOVO Restaurant

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Ο Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ στέλνει «μεγάλο φιλί στον Πούτιν» και προσφέρεται να αναλάβει διπλωματικό ρόλο

Διπλός σεισμός στον Πόρο - Αισθητός και στην Αττική

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί γνωστές μπάρες πρωτεΐνης - «Μην τις καταναλώσετε»

Τραγωδία με τελεφερίκ κοντά στη Νάπολη – Τέσσερις νεκροί, ένας τραυματίας και ένας αγνοούμενος

Γιατρός έλαβε email από τις Αρχές Μετανάστευσης με εντολή απέλασης – Είναι γεννημένη στις ΗΠΑ

σχόλια