Intrakat: Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου έως 51,3 εκατ. ευρώ

Intrakat: Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου έως 51,3 εκατ. ευρώ Facebook Twitter
0

Την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της έως του ποσού των 51,3 εκατ. ευρώ αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Intrakat στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού της για την ενίσχυση της κεφαλαιακής της διάρθρωσης.

Η αύξηση θα πραγματοποιηθεί με καταβολή μετρητών και δικαίωμα προτίμησης υπέρ των υφισταμένων μετόχων της εταιρείας. Η σχέση ανταλλαγής είναι 0,56 νέες ανά 1 παλιά μετοχή και η τιμή διάθεσης ορίστηκε στα 1,90 ευρώ ανά μετοχή, ενώ πρόκειται εκδοθούν 27.027.028 νέες μετοχές σε περίπτωση πλήρους κάλυψης της ΑΜΚ.

Intrakat: Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου έως 51,3 εκατ. ευρώ Facebook Twitter

Στόχος της ΑΜΚ είναι να εξυπηρετηθούν με τον καλύτερο τρόπο οι επερχόμενες προοπτικές που αφορούν στους 4 πυλώνες δραστηριοποίησης της Intrakat και συγκεκριμένα τα νέα και εκτελούμενα κατασκευαστικά έργα υποδομών, τα έργα Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (αιολικά & φωτοβολταικά πάρκα, έργα storage κλπ), τα έργα ΣΔΙΤ και παραχωρήσεων καθώς και τα έργα Real Estate στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Με ανεκτέλεστο υπόλοιπο στα €800 εκατ. και μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση ως EPC contractor των 14 περιφερειακών αεροδρομίων της Fraport Greece η Intrakat ως μία από τις κορυφαίες δυνάμεις του κατασκευαστικού αλλά και ενεργειακού πλέον κλάδου στην Ελλάδα υποδέχεται έτοιμη το 2022 των ευκαιριών και των προκλήσεων έχοντας την απαραίτητη τεχνογνωσία, εμπειρία και ανταγωνιστικότητα ώστε να διεκδικήσει ανταγωνιστικά σημαντικό ποσοστό των κατασκευαστικών έργων που προκηρύσσονται. Διαθέτοντας  μοναδικό know-how σε σύνθετα κατασκευαστικά έργα υποδομής και  σημαντικό track record υλοποίησης turn-key projects βλέπει με αισιοδοξία το μέλλον.

Επιχειρείν
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

H Lidl Ελλάς στο Delphi Economic Forum X με το βλέμμα στην υγεία του ανθρώπου και του πλανήτη μας

Επιχειρείν / H Lidl Ελλάς στο Delphi Economic Forum X με το βλέμμα στην υγεία του ανθρώπου και του πλανήτη μας

Η εταιρεία προωθεί τη «Συνειδητή Διατροφή», εναρμονίζει τα προϊόντα της με την «Πλανητική Υγιεινή Διατροφή» απαντώντας στις προκλήσεις της βιωσιμότητας της ανθρώπινης υγείας και του πλανήτη.
THE LIFO TEAM
Σοφία Δήμτσα: Η Συμβολή της ΔΕΗ στον Πολιτισμό Αφορά 'Ολη την Κοινωνία

Επιχειρείν / Σοφία Δήμτσα: Η συμβολή της ΔΕΗ στον Πολιτισμό αφορά όλη την Κοινωνία

Σε συζήτηση με την κα. Έλενα Μαυρομιχάλη, Σύμβουλο Σχεδιασμού Στρατηγικής και Θεμάτων Πολιτισμού του Γραφείου του Πρωθυπουργού, η κα. Δήμτσα ανέφερε ότι η σχέση της ΔΕΗ με τον Πολιτισμό δεν είναι καινούργια.
THE LIFO TEAM
 «Μηχανικοί στην Πράξη – Κλάδος Μετάλλων»: Έμμισθη πρακτική εργασία για νέες και νέους μηχανικούς στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις της METLEN

Επιχειρείν / «Μηχανικοί στην Πράξη – Κλάδος Μετάλλων»: Έμμισθη πρακτική εργασία για νέες και νέους μηχανικούς στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις της METLEN

Το πλέον αναγνωρισμένο πρόγραμμα για νέες και νέους μηχανικούς, οι «Μηχανικοί στη Πράξη» της  METLEN  έρχεται με… Metals Edition!
THE LIFO TEAM
Το μεγαλύτερο Ηλιοθερμικό Σύστημα στη χώρα, από την ELPEDISON για την Αθ. Ζυθοποιία

Επιχειρείν / Το μεγαλύτερο Ηλιοθερμικό Σύστημα στη χώρα, από την ELPEDISON για την Αθ. Ζυθοποιία

Το νέο σύστημα, βάσει του βέλτιστου σχεδιασμού του, θα τροφοδοτεί ατμό, αποτελεσματικά και υπό τις απαιτούμενες πάντα προδιαγραφές, στην υφιστάμενη παραγωγική διαδικασία της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας.
THE LIFO TEAM