Η ιστορία του καφέ, το τρίτο κύμα καφέ, τα καλύτερα café στον κόσμο, συνέντευξη του παγκόσμιου πρωταθλητή Σταύρου Λαμπρινίδη, παρουσίαση 13 Ελλήνων barista, μηχανές και αξεσουάρ παρασκευής καφέ, βιβλία και τραγούδια που συνοδεύουν ιδανικά τον καφέ, παραδοσιακά καφενεία, παρουσίαση εταιρειών εισαγωγής και επεξεργασίας καφέ, και 55+1 café από όλη την Ελλάδα φωτογραφημένα προτείνουν τα ιδανικά ροφήματα και τα αντίστοιχα brunch με πλήρης συνταγές υλικών και εκτέλεσης κ.α
σχόλια