ADVERTORIAL
Το πιο βραβευμένο blended Σκωτσέζικο ουίσκι συμμετείχε στο 2o Athens Street Food Festival που πραγματοποιήθηκε, στον ιστορικό χώρο του Παλιού Αμαξοστάσιου του ΟΣΥ, τις τρεις πρώτες Παρασκευές & Σαββατοκύριακα του Μαΐου.
Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο Food Truck το Dewar's παρουσίασε το Scotch Egg Club, μια εναλλακτική πρόταση που συνδυάζει τα καλύτερα Dewar's Cocktails με την γαστρονομία και την τάση του street food, σερβίροντας Dewar's Cocktails και Scotch Εggs σε συνταγές του διάσημου chef, Βασίλη Καλλίδη.
Δυο μασκότ προσκαλούσαν τον κόσμο να επισκεφτεί τον χώρο για να «Πιει το cocktail του και να φάει το αυγό του" σε ένα φιλόξενο χώρο που συνδύαζε το ποτό, το foodpairing, την μουσική και μοναδικά δώρα, από το μεσημέρι μέχρι αργά το βραδύ. Οι επισκέπτες μπορούσαν να βγάλουν αναμνηστικές polaroids, να απολαύσουν την μουσική με την παρέα τους και να δοκιμάσουν 4 διαφορετικούς γευστικούς συνδυασμούς.
Η πρωτοτυπία και η ιδιαιτερότητα της νέας αυτής πλατφόρμας τράβηξαν από την αρχή την προσοχή του κοινού που ερχόταν να ανακαλύψει τι σχέση έχει ένα σκωτσέζικο ουίσκι με το food trend των Scotch Eggs.
Ξεχώρισε το «Dewar's Ginger Ale», η δροσιστική πρόταση που αποτελεί την τέλεια επιλογή για το καλοκαίρι, που συνοδευόταν από το Asia inspired scotch egg, με ginger και γλυκόξινη sauce.
Από τον κατάλογο δεν έλειπαν και οι ελληνικές γεύσεις. Το Yiayias scotch egg, με ρίγανη, δυόσμο και sauce φέτας συνόδευε το Dewar's Godfther sour, ένα ξεχωριστό γλυκόξινο cocktail με Dewar's 12 ετών.
Μέσω αυτή της πλατφόρμας, το Dewar's αναδεικνύει τις ρίζες του, την προσωπικότητα του, και τον πρωτοπόρο χαρακτήρα του συνδέοντας το κλασσικό με την μοντέρνα τάση του food pairing.
Το Scotch Egg Club είναι η καινούρια τάση που ήρθε για να μείνει. Μετά την Αθήνα, την Μαδρίτη, το Λονδίνο και άλλες μεγάλες πόλεις, το Scotch Egg food truck του Dewar's θα βρεθεί σε γαστρονομικά, και όχι μόνο festivals, ανά την Ευρώπη.
σχόλια