Η 3rd Gourmet Exhibition,η μόνη έκθεση με 100% ελληνικά τυποποιημένα τρόφιμα, είναι έτοιμη να ανοίξει τις θύρες της στο κοινό.
Από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας της το 2016, η Gourmet Exhibition στόχευσε στην ανάδειξη των Ελλήνων παραγωγών τυποποιημένων προϊόντων, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, στόχος που την οδήγησε στο να δραστηριοποιηθεί στην αναζήτηση, συνεργασία και τέλος στην προώθηση επιχειρήσεων αποκλειστικά με ποιοτικά εκλεκτά τρόφιμα.
Με ξεκάθαρο προφίλ, που υποστήριξε από την πρώτη κιόλας διοργάνωση, η Gourmet Exhibition ετοιμάζεται για την 3η διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί στις 6, 7 και 8 Απριλίου 2019, στην Αποθήκη Γ' στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης.
Συμμετέχουν 80 μοναδικοί παραγωγοί από κάθε μεριά της Ελλάδας, όπου το όνομά τους είναι συνδεδεμένο με υψηλής ποιότητας τρόφιμα, πρώτη ύλη, τυποποιημένα και καινοτόμα προϊόντα, γεωγραφική ένδειξη και ηχηρά brand names.
Στη διάρκεια της Έκθεσης, οι επισκέπτες, καταναλωτικό κοινό και επαγγελματίες στον χώρο της γαστρονομίας, θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τα περίπτερα των παραγωγών, να δοκιμάσουν τα εκλεκτά προϊόντα τους, να συζητήσουν μαζί τους, να ενημερωθούν για την παραγωγή, την πρώτη ύλη, τη διάθεση και τις τιμές, να κάνουν παραγγελίες και αγορές χονδρικής ή λιανικής.
48 εκδηλώσεις για την ανάδειξη των ελληνικών προϊόντων θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον επισκεπτών και εκθετών!
Γευσιγνωσίες, σεμινάρια, ανοιχτές συζητήσεις, παρουσιάσεις.
Διατηρείται η λειτουργία του τόσο δημοφιλούς Olive Bar, το πρώτο στην Ελλάδα, όπου θα γίνονται και φέτος οι γευσιγνωσίες των ελαιολάδων και ελιών. Όλο το πρόγραμμα εδώ.
Προστέθηκε ένας νέος χώρος γευσιγνωσιών το Deli Bar στο οποίο μεταξύ άλλων, θα δοκιμάσετε μέλια, ροφήματα, σοκολάτες, παγωτά, τουρσιά και αλείμματα, σαρακοστιανές νοστιμιές και άλλα πολλά προϊόντα της έκθεσης. Όλο το πρόγραμμα εδώ.
Διατηρούνται οι Τράπεζες Γευσιγνωσίας. Πληροφορίες εδώ.
Σεμινάρια για κάθε ενδιαφέρον, όπως παρασκευή φυσικών καλλυντικών και σαπουνιών, food-styling, γαστρο-τουρισμός και τυποποίηση. Όλες οι εκδηλώσεις είναι ανοιχτές στο κοινό που έρχεται στην έκθεση χωρίς επιπλέον κόστος.
Κορυφαίο γεγονός της έκθεσης, τα Βραβεία Κοινού και τα Specialist Awards. Στα Specialist Awards, πέντε ειδικοί από το χώρο της γαστρονομίας αξιολογούν τα καλύτερα προϊόντα και βραβεύονται Κυριακή στις 20.00 στην Αποθήκη Γ'.
Ένα ανεπανάληπτο γαστρονομικό ταξίδι σας περιμένει!
www.gourmetexhibition.com
https://www.facebook.com/pg/gourmetexhibition/
Ημέρες και ώρες λειτουργίας:
- Σάββατο 6/4/19, 13:00-21:00
- Κυριακή 7/4/19, 11:00-21:00
- Δευτέρα 8/4/19, 11:00-17:00
Διεύθυνση:
Αποθήκη Γ, Λιμάνι Θεσσαλονίκης
Είσοδος / Εισιτήριο:
- Γενική είσοδος: 5 ευρώ κατ' άτομο
- Εισιτήριο διάρκειας 3 ημερών: 12 ευρώ κατ' άτομο
- Είσοδος για το εμπορικό κοινό και δημοσιογράφους: δωρεάν (με πρόσκληση ή επαγγελματική κάρτα)
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Έκθεση, τους εκθέτες, τις παράλληλες εκδηλώσεις και τις κρατήσεις θέσεων στις εκδηλώσεις, θα βρείτε στην ιστοσελίδα της έκθεσης.
σχόλια