ADVERTORIAL
Είναι ωραίο να ξέρεις πως όσα πράγματα κι αν αλλάζουν γύρω σου καθώς μεγαλώνεις θα υπάρχουν πάντα κάποιες σταθερές αξίες να σου θυμίζουν τα παιδικά σου χρόνια, τον τρόπο που μεγάλωσες και να σε επαναφέρουν πίσω σε όμορφες οικογενειακές στιγμές. Στιγμές όπως το κυριακάτικο τραπέζι στρωμένο με τα χρωματιστά τραπεζομάντηλα της μαμάς και μοσχοβολιστό από το φαγητό που ετοίμαζε για όλη την οικογένεια με πολλή αγάπη.
Το όνομα MISKO είναι μια από αυτές τις σταθερές αξίες που σου φέρνουν στο μυαλό όμορφες εικόνες και στο στόμα γεύσεις που έχουν την αίσθηση της φροντίδας και της σπιτικής αγνότητας. Η Χρυσή Σειρά της αγαπημένης μας μάρκας είναι ζυμαρικά φτιαγμένα από μονοποικιλιακό σιτάρι και γι' αυτό είναι μοναδικά. Η ποικιλία Σβέβο καλλιεργείται στην ελληνική γη με τη βοήθεια του αστείρευτου ήλιου της χώρας μας και με το μεράκι του αγρότη που θέλει το καλύτερο αποτέλεσμα. Αυτό είναι που κάνει τη Χρυσή Σειρά μοναδική και έχει σαν αποτέλεσμα ένα ζυμαρικό που δένει με τη σάλτσα απόλυτα διατηρώντας την πλούσια γεύση του, τη φινετσάτη υφή του και τη χρυσαφένια του εμφάνιση.
Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά της Χρυσής Σειράς ξεχώρισαν στην τυφλή γευσιγνωσία του FNB Daily, που ασχολείται εξειδικευμένα με τον κλάδο τροφίμων και ποτών. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 30 Ιανουαρίου, στο εστιατόριο «Θα σε κάνω Βασίλισσα» συμμετείχαν ως κριτές 5 δημοσιογράφοι γεύσης, οι οποίοι κλήθηκαν να δοκιμάσουν και να βαθμολογήσουν τα 8 πρώτα σε πωλήσεις ελληνικά ζυμαρικά προκειμένου να αναδείξουν το καλύτερο. Τα κριτήρια ήταν η γεύση σε συνδυασμό με το άρωμα, η υφή και η φινέτσα καθώς και η επίγευση. Με λίγα λόγια όλα όσα κάνουν ένα ζυμαρικό να ξεχωρίζει τόσο στο πιάτο μας όσο και στην καρδιά μας.
Στην τυφλή δοκιμή των κριτών η «Χρυσή σειρά» ξεχώρισε σε όλα τα κριτήρια επιβεβαιώνοντας την αξία της πρώτης ύλης και τη σημασία που παίζει η φροντίδα που διέπει όλη τη διαδικασία παραγωγής. Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο ότι η Χρυσή Σειρά της Μisko από το λανσάρισμά της μέχρι σήμερα κερδίζει συνεχώς φανατικούς φίλους από τον χώρο της εστίασης, καθώς όλο και περισσότεροι σεφ την προτιμούν για να πετύχουν το τέλειο αποτέλεσμα στην επαγγελματική τους κουζίνα.
Κι επειδή η πιο σημαντική γευσιγνωσία είναι αυτή που όλοι κάνουμε καθημερινά στο τραπέζι του σπιτιού μας, η Χρυσή Σειρά της Misko κερδίζει κυρίως στην οικογενειακή μας κουζίνα, εκεί όπου όλα ετοιμάζονται με αγάπη και έχουν κάτι από τη φροντίδα της μαμάς των παιδικών μας χρόνων. Κι αυτή η αξία μένει ακόμα σταθερή.
σχόλια