EKO FOOTVOLLEY 2012

EKO FOOTVOLLEY 2012 Facebook Twitter
0

Tετάρτη 17 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε το τέταρτο τουρνουά στο ’’ ΑΝΙΜΑ CLUB ’’ στην Ανάβυσσο και Παρασκευή 19, Κυριακή 21 Οκτωβρίου στην ’’ πλατεία Κοραή ’’ στον Πειραιά ολοκληρώθηκε το πέμπτο και τελευταίο τουρνουά.

Σύσσωμο το κοινό υποδέχτηκε τον μεγάλο πρωταθλητή Giovanni, τον ’’μάγο’’ της μπάλας όπως χαρακτηριστικά τον αποκαλούν εδώ στην Ελλάδα, που συμμετείχε στους αγώνες, με χαρά και ενθουσιασμό. Την εκκίνηση των αγώνων πραγματοποίησε ο γνωστός ράπερ MO SKILLZ  με το τραγούδι ‘’Giovanni’’ (Για πάντα στο λιμάνι). Οι παίκτες μάγεψαν το κοινό με τα κόλπα τους και οι θεατές με τη σειρά τους ανάμεσά τους, ο Luciano Nunes de Souza παλιός συμπαίκτης του Giovanni στον Ολυμπιακό και πολύ καλός του φίλος, ο Diogo και ο Mιχάλης Μουρούτσος Ολυμπιονίκης Ταεκβοντό, τους αποθέωναν σε κάθε τους προσπάθεια.

Μετά τη λήξη των αγώνων μικροί και μεγάλοι είχαν τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν με τον Giovanni και να αποκτήσουν ένα αυτόγραφο του.

Αξιοσημείωτο ήταν η μεγάλη συγκίνησή του Giovanni από την αγάπη του κοινού και ελπίζει κάθε χρόνο να οργανώνονται τουρνουά footvolley έτσι ώστε να έχει την ευκαιρία  ο κόσμος να αγαπήσει το άθλημα του footvolley όπως και ο ίδιος.

Ευχάριστο διάλειμμα καθ’όλη τη διάρκεια των αγώνων ήταν οι Βραζιλιάνες χορεύτριες πού με το μπρίο και τη χάρη τους ξεσήκωναν το πλήθος και το παρέσερναν σε Βραζιλιάνικους ρυθμούς.

Το παρόν έδωσαν ο κύριος Ρομπέρτο Καραχαννάς, εκπρόσωπος της ΕΚΟ που ήταν ο μέγας χορηγός, ο κύριος Γιώργος Γλού, πρόεδρος της GLOU, ο κύριος  Γιώργος Σχετάκης, εκπρόσωπος της KAPPA, o κύριος Ανδρέας Καλαμαράς, εκπρόσωπος της Lucozade, ο κύριος Γιάννης Σιγγελίδης, εκπρόσωπος της Citroen που με τη βοήθεια και την στήριξη των παραπάνω και του ΟΠΑΠ δεν θα είχε έρθει εις πέρας η διοργάνωση αυτή.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλλατίνη ΓΕΜΑΤΑ: Νέο όνομα, νέα εμφάνιση και νέο προϊόν ΓΕΜΑΤΑ MAX για απόλαυση στο maximum

Market news / Αλλατίνη ΓΕΜΑΤΑ: Νέο όνομα, νέα εμφάνιση και νέο προϊόν ΓΕΜΑΤΑ MAX για απόλαυση στο maximum

Η μάρκα Αλλατίνη ανανεώνει τα αγαπημένα Αλλατίνη ΓΕΜΑΤΑ! & τραγανά και ενισχύει την απολαυστική σειρά λανσάροντας τα ΓΕΜΑΤΑ ΜΑΧ σε δύο δυνατούς γευστικούς συνδυασμούς.
THE LIFO TEAM
Ανακαλύψτε τη νέα ΦΙΞ Άνευ Σαγκουίνι: Μία φυσικά δροσιστική γεύση για κάθε στιγμή

Market news / Ανακαλύψτε τη νέα ΦΙΞ Άνευ Σαγκουίνι: Μία φυσικά δροσιστική γεύση για κάθε στιγμή

Η αγαπημένη ΦΙΞ Άνευ διευρύνει το ρεπερτόριο των επιλογών μας, με 3 προτάσεις χωρίς αλκοόλ: την κλασική ΦΙΞ Άνευ με την αυθεντική γεύση μπύρας, τη ΦΙΞ Άνευ Λεμόνι και τη νέα ΦΙΞ Άνευ Σαγκουίνι.
THE LIFO TEAM
Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος δίπλα στους αθλητές του ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2025

Market news / Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος δίπλα στους αθλητές του ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2025

Καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος θα είναι ο απόλυτος σύμμαχος των αθλητών, προσφέροντας την ενυδάτωση και την αναζωογόνηση που χρειάζονται σε κάθε στάση ανεφοδιασμού.
THE LIFO TEAM