Στα πλαίσια της αναβοίωσης και ανάδειξης τοπικών γεύσεων από τις ευρύτερες περιοχές της Ελλάδας το ‘‘Αλεξάνδρα’’ σας προτείνει να ταξιδεύσετε και να δοκιμάσετε, ανά 20 συνεχόμενες ημέρες, τοπικές συνταγές με ελληνικά παραδοσιακά υλικά.
Το ταξίδι ξεκινά από 20/7/2012 έως 10/8/2012 με ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ. Από 11/8/2012 έως 30/8/2012 με ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ. Από 31/8/2012 έως 20/9/2012 με ΕΠΤΑΝΗΣΙΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ.
Το πρώτο 20ήμερο αφιέρωμα στις Κυκλάδες σας ξεκινά με :
- Γούνα Πάρου (λιαστό ψάρι ψημένο στα κάρβουνα)
- Τηγανήτες με λιαστή τομάτα Κιμώλου. Συνοδεύεται από ντιπ γιαουρτιού με δυόσμο
- Ρεβύθια κυκλαδίτικα
- Κουνέλι ριγανάτο Τήνου με χυμό λεμονιού. Συνοδεύεται με ρύζι ή πατάτες φούρνου
- Χοιρινό Νάξου με αμπελοφάσουλα και ξηρό λευκό κρασί
Σε απόλυτα προσιτές τιμές το ταξίδι συνεχίζεται με γαστρονομικά αφιερώματα από την υπόλοιπη ηπειρωτική Ελλάδα...