Η Goodyear συμβάλλει στον αγώνα για την προστασία του περιβάλλοντος

Η Goodyear συμβάλλει στον αγώνα για την προστασία του περιβάλλοντος Facebook Twitter
0

Η Goodyear, στο πλαίσιο της στρατηγικής εταιρικής υπευθυνότητας, Goodyear Better Future και παραμένοντας πιστή στις αξίες της για προστασία του περιβάλλοντος, διατήρηση της βιοποικιλότητας και επιστροφή στην κοινωνία, στηρίζει έμπρακτα το έργο των οργανώσεων που βρίσκονται στη πρώτη γραμμή της προστασίας του φυσικού πλούτου της χώρας. Ειδικότερα, η Goodyear χορήγησε ελαστικά στην περιβαλλοντική οργάνωση του Αρκτούρου, στον Σύλλογο Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου και στην Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών (Ο.Α.Κ.) Μεσσηνίας για να συνεχίσουν να προσφέρουν απρόσκοπτα τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στο κοινωνικό σύνολο.

Η Goodyear, πέρα από το να σχεδιάζει κορυφαία ελαστικά τελευταίας τεχνολογίας, αφουγκράζεται τις ανάγκες της κοινωνίας και στέκεται αρωγός στην προσπάθεια των οργανώσεων που επιχειρούν κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες για να διαφυλάξουν το φυσικό περιβάλλον και να προστατεύσουν τις ανθρώπινες ζωές και περιουσίες. Τα τελευταία χρόνια, ειδικά το περσινό καλοκαίρι, η Ελλάδα δοκιμάστηκε από τις φυσικές καταστροφές οι οποίες προκάλεσαν ανυπολόγιστες καταστροφές τόσο στην χλωρίδα και την πανίδα όσο και στις τοπικές κοινωνίες των περιοχών που επλήγησαν περισσότερο.

Οι εθελοντικές ομάδες δασοπυρόσβεσης, σε συνεργασία με την Πολιτική Προστασία, βρίσκονταν από την αρχή στην πρώτη γραμμή κατάσβεσης του πυρός και επιχειρούσαν με αυτοθυσία στο πύρινο μέτωπο. Πλέον, μετά την παραλαβή και τοποθέτηση των νέων ελαστικών, το πλήρωμα των οργανώσεων θα απολαμβάνει υψηλά επίπεδα ασφάλειας και μέγιστη απόδοση χάρη στην καινοτομία και τις τεχνολογίες των ελαστικών της Goodyear.

Η μη-κυβερνητική, μη-κερδοσκοπική περιβαλλοντική οργάνωση “Αρκτούρος” ιδρύθηκε το 1992 ,με στόχο να δώσει ένα τέλος στην παράνομη αιχμαλωσία αρκούδων και λύκων στην χώρα μας. Στόχος της οργάνωσης είναι η προστασία της άγριας πανίδας και του φυσικού περιβάλλοντος, η εκπόνηση αντίστοιχων επιστημονικών μελετών, η διεξαγωγή εκπαιδευτικών προγραμμάτων και λύσεων περιβαλλοντικού χαρακτήρα και η ευαισθητοποίηση των πολιτών σε ζητήματα βιοποοικιλότητας και αειφορίας. Η Goodyear, στηρίζει την πολύτιμη και αποτελεσματική δραστηριοποίηση του Αρκτούρου για την προστασία της άγριας ζωής και εξασφαλίζει στους ανθρώπους του υψηλά επίπεδα ασφάλειας και κορυφαία οδηγική απόδοση.

Η κα Νατάσσα Βελεσιώτη, Διευθύντρια Marketing της Goodyear Hellas δηλώνει: «Η Goodyear Hellas, πέρα από ηγέτιδα εταιρία στον κλάδο των ελαστικών, δείχνει διαχρονικά ένα κοινωνικό πρόσωπο, πιστεύοντας ότι η καινοτομία, η πρωτοπορία και η επιτυχία θα πρέπει να ανταποδίδονται στην κοινωνία. Σε αυτό το πλαίσιο, και σε αντιστοιχία με την στρατηγική εταιρικής υπευθυνότητας, Goodyear Better Future, αποφασίσαμε φέτος να στηρίξουμε τις οργανώσεις εκείνες που με το έργο τους προστατεύουν τον πολύτιμο φυσικό πλούτο της χώρας. Είμαστε στο πλευρό τους, για να συνεχίσουν να εκτελούν με αυτοθυσία την αποστολή τους, και τους ευχαριστούμε για όσα προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο»

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλλατίνη ΓΕΜΑΤΑ: Νέο όνομα, νέα εμφάνιση και νέο προϊόν ΓΕΜΑΤΑ MAX για απόλαυση στο maximum

Market news / Αλλατίνη ΓΕΜΑΤΑ: Νέο όνομα, νέα εμφάνιση και νέο προϊόν ΓΕΜΑΤΑ MAX για απόλαυση στο maximum

Η μάρκα Αλλατίνη ανανεώνει τα αγαπημένα Αλλατίνη ΓΕΜΑΤΑ! & τραγανά και ενισχύει την απολαυστική σειρά λανσάροντας τα ΓΕΜΑΤΑ ΜΑΧ σε δύο δυνατούς γευστικούς συνδυασμούς.
THE LIFO TEAM
Ανακαλύψτε τη νέα ΦΙΞ Άνευ Σαγκουίνι: Μία φυσικά δροσιστική γεύση για κάθε στιγμή

Market news / Ανακαλύψτε τη νέα ΦΙΞ Άνευ Σαγκουίνι: Μία φυσικά δροσιστική γεύση για κάθε στιγμή

Η αγαπημένη ΦΙΞ Άνευ διευρύνει το ρεπερτόριο των επιλογών μας, με 3 προτάσεις χωρίς αλκοόλ: την κλασική ΦΙΞ Άνευ με την αυθεντική γεύση μπύρας, τη ΦΙΞ Άνευ Λεμόνι και τη νέα ΦΙΞ Άνευ Σαγκουίνι.
THE LIFO TEAM
Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος δίπλα στους αθλητές του ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2025

Market news / Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος δίπλα στους αθλητές του ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2025

Καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος θα είναι ο απόλυτος σύμμαχος των αθλητών, προσφέροντας την ενυδάτωση και την αναζωογόνηση που χρειάζονται σε κάθε στάση ανεφοδιασμού.
THE LIFO TEAM