Νέα αρχή για 50 πρωτοετείς φοιτητές από όλη τη χώρα

Νέα αρχή για 50 πρωτοετείς φοιτητές από όλη τη χώρα Facebook Twitter
0

Για 13η συνεχή χρονιά ο ΟΤΕ και η COSMOTE πρόσφεραν σε 50 πρωτοετείς φοιτητές από ολόκληρη τη χώρα, υποτροφίες και τιμητικές διακρίσεις που αντιστοιχούν σε ποσό ύψους €374.360 ευρώ για να σπουδάσουν σε Ιδρύματα Πανεπιστημιακού Τομέα της Ανώτατης Εκπαίδευσης στην Ελλάδα. Με βασικό μήνυμα «Φτάσε, όπου –δεν- μπορείς»[1] παραδόθηκαν στο πλαίσιο μιας εορταστικής εκδήλωσης είκοσι υποτροφίες[2] και τριάντα τιμητικές διακρίσεις[3] στους νέους υποτρόφους.

Από την έναρξη του προγράμματος, 13 χρόνια πριν, σχεδόν 500 παιδιά έχουν σπουδάσει με Υποτροφίες και Τιμητικές Διακρίσεις, η αξία των οποίων υπερβαίνει τα 2,9 εκατ. ευρώ. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΤΕ, κ. Μιχάλης Τσαμάζ.

Ο κ. Τσαμάζ, αφού αναφέρθηκε στο παράδειγμα των επιτυχιών του ΟΤΕ και της COSMOTE, απευθυνόμενος στα παιδιά, μεταξύ άλλων, είπε: «Παρά τις συνθήκες να λένε «Δεν μπορείς», καταφέρατε να ανοίξετε μια μεγάλη πόρτα για το μέλλον σας. Είστε πρωτοετείς φοιτητές και υπότροφοι του Ομίλου ΟΤΕ. Αξιοποιήστε τη γνώση που θα πάρετε στο Πανεπιστήμιο, μάθετε περισσότερα. Ανοίξετε τους ορίζοντές σας, αξιοποιήστε την τεχνολογία. Μη φοβάστε τις αλλαγές. Μη βολεύεστε. Να πιστεύετε ότι όλα είναι δυνατά. Εμείς, σε εσάς ελπίζουμε».

Η τεχνολογία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της σύγχρονης καθημερινότητας και για να μπορέσουν οι φοιτητές να έχουν τα απαραίτητα τεχνολογικά εφόδια για την υλοποίηση των σπουδών τους, ο ΟΤΕ και η COSMOTE παρέχουν στους υπότροφους και τους διακριθέντες για το 2014-2015 μια σειρά από προϊόντα και υπηρεσίες, όπως:

  • Κινητά τηλέφωνα και tablets
  • δωρεάν σύνδεση ΟΤΕ Double Play 24Mbps Απεριόριστα Plus,
  • δωρεάν πάγιο με το COSMOTE ΚαρτοΣυμβόλαιο Student σε συνδυασμό με δωρεάν πάγιο για το COSMOTE Internet On The Go Student, για διάστημα ίσο με την επίσημη διάρκεια φοίτησης της κάθε σχολής και
  • δωρεάν παροχή συνδρομών ΟΤΕ TV Full Pack, για ένα χρόνο και χωρίς την επιβάρυνση κεραιοσυστημάτων και εγκατάστασης.

Οι Υποτροφίες ΟΤΕ-COSMOTE εντάσσονται στο Πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας που υλοποιούν από κοινού οι δύο εταιρείες. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το πρόγραμμα ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ OTE-COSMOTE, μπορείτε να επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.ote-cosmote-scholarships.gr/



[1] Νίκος Καζαντζάκης (18 Φεβρουαρίου 1883 - 26 Οκτωβρίου 1957), απόσπασμα από τον πρόλογο του βιβλίου "Αναφορά στον Γκρέκο", Εκδόσεις Καζαντζάκη.

[2] Νόμιμοι φόροι, τέλη, κρατήσεις, και οποιαδήποτε άλλη δαπάνη απαιτείται για τη λήψη της κάθε υποτροφίας, θα βαρύνει τον κάθε ένα δικαιούχο αυτής ξεχωριστά. Tο καθαρό ποσό θα καταβληθεί σε κάθε υπότροφο σε τρεις (3) ισόποσες δόσεις.

[3] Νόμιμοι φόροι, τέλη, κρατήσεις, και οποιαδήποτε άλλη δαπάνη απαιτείται για τη λήψη κάθε τιμητικής διάκρισης, θα βαρύνει τον κάθε ένα δικαιούχο ξεχωριστά. Το καθαρό ποσό της τιμητικής διάκρισης θα καταβληθεί εφάπαξ, εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλλατίνη ΓΕΜΑΤΑ: Νέο όνομα, νέα εμφάνιση και νέο προϊόν ΓΕΜΑΤΑ MAX για απόλαυση στο maximum

Market news / Αλλατίνη ΓΕΜΑΤΑ: Νέο όνομα, νέα εμφάνιση και νέο προϊόν ΓΕΜΑΤΑ MAX για απόλαυση στο maximum

Η μάρκα Αλλατίνη ανανεώνει τα αγαπημένα Αλλατίνη ΓΕΜΑΤΑ! & τραγανά και ενισχύει την απολαυστική σειρά λανσάροντας τα ΓΕΜΑΤΑ ΜΑΧ σε δύο δυνατούς γευστικούς συνδυασμούς.
THE LIFO TEAM
Ανακαλύψτε τη νέα ΦΙΞ Άνευ Σαγκουίνι: Μία φυσικά δροσιστική γεύση για κάθε στιγμή

Market news / Ανακαλύψτε τη νέα ΦΙΞ Άνευ Σαγκουίνι: Μία φυσικά δροσιστική γεύση για κάθε στιγμή

Η αγαπημένη ΦΙΞ Άνευ διευρύνει το ρεπερτόριο των επιλογών μας, με 3 προτάσεις χωρίς αλκοόλ: την κλασική ΦΙΞ Άνευ με την αυθεντική γεύση μπύρας, τη ΦΙΞ Άνευ Λεμόνι και τη νέα ΦΙΞ Άνευ Σαγκουίνι.
THE LIFO TEAM
Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος δίπλα στους αθλητές του ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2025

Market news / Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος δίπλα στους αθλητές του ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2025

Καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος θα είναι ο απόλυτος σύμμαχος των αθλητών, προσφέροντας την ενυδάτωση και την αναζωογόνηση που χρειάζονται σε κάθε στάση ανεφοδιασμού.
THE LIFO TEAM