Ενάμιση μήνα πριν ξεκίνησε η υλοποίηση της ιδέας not just greek salad για τη δημιουργία του πιο συναρπαστικού και συνάμα καινοτόμου ελληνικού καταστήματος πώλησης ποιοτικών τροφίμων, αρμονικά ενσωματωμένου στη νεωτερική εικόνα του Κολωνακίου. Βασική επιλογή είναι από την αρχή να υποστηριχθεί η εξωστρέφεια των ελληνικών τροφίμων μικρών παραγωγών, δίνοντας δύναμη και αξία στην ποιότητά τους (και μοναδικότητά τους). Ειδικότερα, στα ράφια του παντοπωλείου καθώς και στα πακέτα δώρου μπορούμε να βρούμε νέες παραλλαγές και συσκευασίες προϊόντων (π.χ. προϊόντα έτοιμα για μαγείρεμα/ σερβίρισμα, premium ή/ και convenience συσκευασίες) με έμφαση στην προώθηση της Ελληνικής κληρονομιάς και της Μεσογειακής ταυτότητας (ελιές-ελαιόλαδο, όσπρια, δημητριακά, ζυμαρικά, σάλτσες τομάτας, μυρωδικά, γλυκά φρέσκων καρπών και μαρμελάδες, πετιμέζι, χαρουπόμελο, ξηρούς καρπούς, μέλι), αλλά και «gourmet» προϊόντα (προϊόντα πολύτιμης τρούφας, μανιταροπροϊόντα Γρεβενών, χοχλιούς Κρήτης, τόνο Αλοννήσου, αλείμματα, λαδοτύρι Μυτιλήνης, μεζέδες).
Το παντοπωλείο not just greek salad, εκτός από την πώληση προϊόντων από το ράφι και τον πάγκο των δώρων καθώς και τις βιωματικές γευσιγνωστικές δοκιμές που οργανώνει τακτικά στο χώρο του, μας ανακοίνωσε και μία ακόμα φιλόδοξη πρωτοβουλία του. Την εβδομάδα 20 (Δευτέρα) έως 24 (Παρασκευή) Μαΐου εγκαινιάζεται το σερβίρισμα γιαούρτης και άλλων γαλακτοκομικών προϊόντων, προδορπίων, όπως ξινόγαλου, και επιδορπίων, κρέμας βανίλιας και σοκολάτας χωρίς αυγά, ρυζόγαλου και του πιο γλυκού πειρασμού, παγωτού. Πρόκειται για εκλεκτά προϊόντα από έναν εξαιρετικό παραγωγό στη Δροσιά, τον Γιώργο Λακαφώση. Η οικογένεια Λακαφώση συνεχίζει να συνεργάζεται με κτηνοτρόφους που αγαπούν τα ζώα τους και τα εκτρέφουν ως πραγματικά ζωντανούς οργανισμούς και όχι ως γαλακτοπαραγωγικές μηχανές. Τα προϊόντα τους παράγονται σε εγκαταστάσεις που πληρούν όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις ασφάλειας και υγιεινής, με τη συσσωρευμένη εμπειρία γενεών.