Η κολλητή σου δεν σοκάρετε από την γυμνότητά σου, αλλά επειδή οι άνθρωποι πολλές φορές άλλα λένε και αλλά εννοούμε – ακόμα και υποσυνείδητα, σοκάρεται από το τι μπορεί να κρύβεται κάτω από την φράση« …άς τα βγάλει κι εκείνη, εγώ δέν έχω κανένα πρόβλημα.». Αν είναι έτσι λέγεται αποπλάνηση. Δεν λέω ότι είχες τέτοιο σκοπό, αλλά αυτή αυτό σκέφτηκε – έστω και σαν μικρή πιθανότητα. Εδω εμένα και μου έκανε εικόνες όταν το διάβασα. :);)
Κατά τα άλλα όχι δεν είσαι παράλογη απλά έχετε διαφορετικά «θέλω ». Θα χαλάσεις τις διακοπές σου γι’ αυτό; Αντιπρόταση πρότεινε της να μοίρασε τε την πίτα στα δύο – φόρας βαρκάκι αλλά όχι σουτιέν.
Η κολλητή σου δεν σοκάρετε από την γυμνότητά σου, αλλά επειδή οι άνθρωποι πολλές φορές άλλα λένε και αλλά εννοούμε – ακόμα και υποσυνείδητα, σοκάρεται από το τι μπορεί να κρύβεται κάτω από την φράση« …άς τα βγάλει κι εκείνη, εγώ δέν έχω κανένα πρόβλημα.». Αν είναι έτσι λέγεται αποπλάνηση.
Δεν λέω ότι είχες τέτοιο σκοπό, αλλά αυτή αυτό σκέφτηκε – έστω και σαν μικρή πιθανότητα.
Εδω εμένα και μου έκανε εικόνες όταν το διάβασα. :);)
Κατά τα άλλα όχι δεν είσαι παράλογη απλά έχετε διαφορετικά «θέλω ». Θα χαλάσεις τις διακοπές σου γι’ αυτό;
Αντιπρόταση πρότεινε της να μοίρασε τε την πίτα στα δύο – φόρας βαρκάκι αλλά όχι σουτιέν.