Κοιτάξτε, η αλήθεια είναι κάπου στη μέση και η Πενθεσίλεια πάει να το πει εδώ. Αν το μόνο προτέρημα ενός άνδρα είναι η στάμπα Nice Guy™, δηλαδή η ένδειξη μίνιμουμ ευγένειας με τη μόνη ελπίδα να πάρει απ' τη γυναίκα σεξ, αλλά χωρίς να έχει κάτι ουσιαστικό να προσφέρει, τότε ναι, είναι ξενερωτικό. Οποιαδήποτε γυναίκα θα προτιμήσει "το κακό παιδί," "το λαλάκα" που τουλάχιστον έχει σθένος, έχει σπονδύλους ρε παιδί μου, και ενδεχομένως και κάποια υλική άνεση (συχνά για να υπερκαλύψει το γεγονός ότι είναι λαλάκας σε άλλα πράγματα, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία). Το Καλό Παιδί™ μένει "friendzoned" για ν' ακούει την κλάψα μας (όταν άλλο ένα φαινομενικά good deal μάς βγήκε σκάρτος) και να μας πηγαίνει σπίτι όταν μείνουμε ταπί τη νύχτα και δεν έχουμε για ταξί, αλλά σίγουρα δεν είναι κάποιος που μας εξιτάρει ερωτικά. Άλλωστε, το ίδιο ισχύει και για τις "B*tches" όταν πρόκειται για επιλογή θήλεων συντρόφων στους άρρενες. Το ασπόνδυλο Nice Girl™ που έχει ως το μόνο της προτέρημα ότι προσφέρει σεξ και κατανόηση χωρίς προσδοκίες, χωρίς προσωπικότητα και χωρίς καν οριοθέτηση (και στις σχέσεις και στη ζωή της γενικότερα) σαφώς και είναι πολύ πιο ξενερουά και καταλήγει "sexzoned." Καμία σχέση με τη λεγόμενη "b*tch" που δεν τη νοιάζει να είναι αγία, αλλά ξέρει την αξία της και πετυχαίνει αυτό που θέλει και δεν θα κάτσει με κανέναν loser να τη χρησιμοποιεί για τη βολεψιά του. Ακόμα και όντως κακίστρω να είναι, μαντέψτε τι ανάβει περισσότερο τον άνδρα και με ποια θα επέλεγε να πάει αν είχε τη δυνατότητα - spoiler alert, το Nice Girl™ θα χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση που δεν κάτσει η dream girl. Οπότε ναι, παίδες. Καθένας μας έχει την ανάποδη μεριά του. Αυτό που ελκύει είναι οι άνθρωποι με βάθος. Όταν κάποιος είναι μόνιμα άνευ όρων καλούλης, σου εγείρει υποψίες γιατί είτε φαίνεται ανειλικρινής είτε γιατί υποψιάζεσαι ότι η "καλοσύνη" είναι το μόνο που έχει να προσφέρει, και αυτή σαν νόμισμα για να πάρει ψίχουλα προσοχής, οπότε βγάζει μια desperate αύρα αυτό.
Κοιτάξτε, η αλήθεια είναι κάπου στη μέση και η Πενθεσίλεια πάει να το πει εδώ. Αν το μόνο προτέρημα ενός άνδρα είναι η στάμπα Nice Guy™, δηλαδή η ένδειξη μίνιμουμ ευγένειας με τη μόνη ελπίδα να πάρει απ' τη γυναίκα σεξ, αλλά χωρίς να έχει κάτι ουσιαστικό να προσφέρει, τότε ναι, είναι ξενερωτικό. Οποιαδήποτε γυναίκα θα προτιμήσει "το κακό παιδί," "το λαλάκα" που τουλάχιστον έχει σθένος, έχει σπονδύλους ρε παιδί μου, και ενδεχομένως και κάποια υλική άνεση (συχνά για να υπερκαλύψει το γεγονός ότι είναι λαλάκας σε άλλα πράγματα, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία). Το Καλό Παιδί™ μένει "friendzoned" για ν' ακούει την κλάψα μας (όταν άλλο ένα φαινομενικά good deal μάς βγήκε σκάρτος) και να μας πηγαίνει σπίτι όταν μείνουμε ταπί τη νύχτα και δεν έχουμε για ταξί, αλλά σίγουρα δεν είναι κάποιος που μας εξιτάρει ερωτικά.
Άλλωστε, το ίδιο ισχύει και για τις "B*tches" όταν πρόκειται για επιλογή θήλεων συντρόφων στους άρρενες. Το ασπόνδυλο Nice Girl™ που έχει ως το μόνο της προτέρημα ότι προσφέρει σεξ και κατανόηση χωρίς προσδοκίες, χωρίς προσωπικότητα και χωρίς καν οριοθέτηση (και στις σχέσεις και στη ζωή της γενικότερα) σαφώς και είναι πολύ πιο ξενερουά και καταλήγει "sexzoned." Καμία σχέση με τη λεγόμενη "b*tch" που δεν τη νοιάζει να είναι αγία, αλλά ξέρει την αξία της και πετυχαίνει αυτό που θέλει και δεν θα κάτσει με κανέναν loser να τη χρησιμοποιεί για τη βολεψιά του. Ακόμα και όντως κακίστρω να είναι, μαντέψτε τι ανάβει περισσότερο τον άνδρα και με ποια θα επέλεγε να πάει αν είχε τη δυνατότητα - spoiler alert, το Nice Girl™ θα χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση που δεν κάτσει η dream girl. Οπότε ναι, παίδες.
Καθένας μας έχει την ανάποδη μεριά του. Αυτό που ελκύει είναι οι άνθρωποι με βάθος. Όταν κάποιος είναι μόνιμα άνευ όρων καλούλης, σου εγείρει υποψίες γιατί είτε φαίνεται ανειλικρινής είτε γιατί υποψιάζεσαι ότι η "καλοσύνη" είναι το μόνο που έχει να προσφέρει, και αυτή σαν νόμισμα για να πάρει ψίχουλα προσοχής, οπότε βγάζει μια desperate αύρα αυτό.