Έχεις απόλυτο δίκαιο. Σκοτσέζικο ντουζ κατά κάποιο τρόπο. Ίσως επειδή έχει σχέση να αμφιταλαντευεται κι εκείνη και να προσπαθεί να κρατήσει μια ισορροπία. Όμως ο τρόπος της δεν είναι δίκαιος απέναντι σου. Από την άλλη εφόσον ξέρεις ότι έχει σχέση ,ίσως θα μπορούσες να το συζητήσεις αυτό μέσα σε όλα τα υπόλοιπα που λέτε. Δηλαδή κατά πόσο αυτή η επικοινωνία σας έχει κάποια προοπτική, γιατί φαντάζομαι πως κι εσύ δε νιώθεις όμορφα κι άνετα να μιλάτε ενω γνωρίζεις πως είναι κάπου δεσμευμένη. Κράτησε απόσταση κατά τη γνώμη μου και άσε τον χρόνο να δείξει. Αν όντως θέλει πολύ κατι μαζί σου ,θα επιλέξει εσένα αφού χωρίσει πρώτα. Το ξεκάθαρο είναι αυτό:)
Έχεις απόλυτο δίκαιο. Σκοτσέζικο ντουζ κατά κάποιο τρόπο. Ίσως επειδή έχει σχέση να αμφιταλαντευεται κι εκείνη και να προσπαθεί να κρατήσει μια ισορροπία. Όμως ο τρόπος της δεν είναι δίκαιος απέναντι σου. Από την άλλη εφόσον ξέρεις ότι έχει σχέση ,ίσως θα μπορούσες να το συζητήσεις αυτό μέσα σε όλα τα υπόλοιπα που λέτε. Δηλαδή κατά πόσο αυτή η επικοινωνία σας έχει κάποια προοπτική, γιατί φαντάζομαι πως κι εσύ δε νιώθεις όμορφα κι άνετα να μιλάτε ενω γνωρίζεις πως είναι κάπου δεσμευμένη.
Κράτησε απόσταση κατά τη γνώμη μου και άσε τον χρόνο να δείξει. Αν όντως θέλει πολύ κατι μαζί σου ,θα επιλέξει εσένα αφού χωρίσει πρώτα. Το ξεκάθαρο είναι αυτό:)