Φίλε μου κάλε. Πολύ καλή και αξιόλογη για μένα είναι η γυναίκα που θα καταλήξουμε μαζί. Ακούγεται τέρμα εγωιστικό (και είναι), but that’s life. Στα δικά σου τώρα. Άλλο μιλάω έχω μια θέση για ένα θέμα την οποία υπερασπίζομαι με επιχειρήματα, άλλο δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου φέρνοντας δυσφορία στον αλλον. Επειδή τυγχάνει να εχω συνεργαστεί παλιότερα με ισχυρογνώμον άτομο, είναι κουραστικό, σε σημείο απέχθειας. Όποια και να είναι η τοποθέτηση σου, η ροή του λόγου σου δεν πρέπει να προσβάλλει τον συνομιλητή.
Φίλε μου κάλε. Πολύ καλή και αξιόλογη για μένα είναι η γυναίκα που θα καταλήξουμε μαζί. Ακούγεται τέρμα εγωιστικό (και είναι), but that’s life.
Στα δικά σου τώρα. Άλλο μιλάω έχω μια θέση για ένα θέμα την οποία υπερασπίζομαι με επιχειρήματα, άλλο δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου φέρνοντας δυσφορία στον αλλον.
Επειδή τυγχάνει να εχω συνεργαστεί παλιότερα με ισχυρογνώμον άτομο, είναι κουραστικό, σε σημείο απέχθειας. Όποια και να είναι η τοποθέτηση σου, η ροή του λόγου σου δεν πρέπει να προσβάλλει τον συνομιλητή.