@Chase Meridian Άστα να πάνε, μας κατέστρεψε αυτή η φάμπρικα. Επίσης, βάζεις ιδέες και ήδη φαντάζομαι τον επόμενο εξομολογούμενο που θα εμφανιστεί λέγοντας μας ότι η κοπέλα του φοράει 1 βδομάδα τσόκερ και την υποψιάζεται. Κατά τα άλλα, παρά την εξαιρετική ποιότητα δέρματος που μοιραζόμαστε δεν έχω καταφέρει ως σήμερα να καταλήξω στο ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να "παρουσιάσεις" μια κοκκινίλα στον/ην σύντροφο σου, έστω κι αν είσαι αθώος/α. Εμένα πχ. θα με υποψίαζε περισσότερο το "πω-πω, να δεις τι έπαθα" χωρίς να έχω καν αντιληφθεί κάτι ακόμα.
@Chase Meridian
Άστα να πάνε, μας κατέστρεψε αυτή η φάμπρικα. Επίσης, βάζεις ιδέες και ήδη φαντάζομαι τον επόμενο εξομολογούμενο που θα εμφανιστεί λέγοντας μας ότι η κοπέλα του φοράει 1 βδομάδα τσόκερ και την υποψιάζεται.
Κατά τα άλλα, παρά την εξαιρετική ποιότητα δέρματος που μοιραζόμαστε δεν έχω καταφέρει ως σήμερα να καταλήξω στο ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να "παρουσιάσεις" μια κοκκινίλα στον/ην σύντροφο σου, έστω κι αν είσαι αθώος/α. Εμένα πχ. θα με υποψίαζε περισσότερο το "πω-πω, να δεις τι έπαθα" χωρίς να έχω καν αντιληφθεί κάτι ακόμα.