Εκεί που έγραψες ομόφυλος, έκανα εικόνα- σε ένα παράλληλο σύμπαν- τον αδερφό σου να σου λέει: "Τι είναι αυτός ο άντρας που μας κουβάλησες; Εγώ μόνο σε γυναίκα σε δίνω! Πάτε να κάνετε το παρά φύσιν φυσιολογικό με το να παντρεύεστε άντρες".
Στα σοβαρά τώρα προβληματισμένη Σαλονικιά είναι πολύ λυπηρό αυτό που συμβαίνει με τον αδερφό σου. Έχετε μόνο ο ένας τον άλλον τόσα χρόνια και εκείνος αντί να ενδιαφερθεί για το αν θα είσαι ευτυχισμένη με τον άνθρωπο σου και αν είναι ο κατάλληλος προκειμένου να αποκτήσεις επιτέλους μια πραγματική οικογένεια, σου μιλάει για εθνικότητες και θρησκείες. Ακόμα χειρότερο να κουβαλάει τέτοια μυαλά νέος άνθρωπος(μάλλον).
Ωστόσο, για να σε διευκολύνω• δεν υπάρχει δίλημμα μεταξύ αδερφού και συντρόφου. Ο αδερφός σου στο θέτει εκβιαστικά λέγοντας σου ότι δε θα έρθει στο γάμο και θα πάψει να σου μιλάει, ενώ εσύ στην πραγματικότητα έχεις επιλέξει ήδη εδώ και καιρό και τους δυο. Από'κει και πέρα, αν ο αδερφός σου επιθυμεί να επιλέξει κάτι άλλο εκτός από την υπάρχουσα συνθήκη είναι ελεύθερος να το κάνει. Δεν είσαι και δεν πρέπει να είσαι υπόλογη για τις επιλογές σου στον αδερφό σου. Αυτές οι εποχές έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί.

Σχολιάζει ο/η
Scroll to top icon