Μου χε συμβει το ιδιο παλια με πρωην αγορι μου. Δεν πιστευα οτι παιζοταν κατι ερωτικο μεταξυ τους, απλα ωρες ωρες ενιωθα οτι προτιμαει την δικη της παρεα απο τη δικη μου. Γενικα οτι σαν ανθρωποι ταιριαζαν πιο πολυ σε θεματα γουστων, τροπου διασκεδασης κλπ. Δεν ηταν τελικα αυτος ο λογος που χωρισαμε, αλλα θεωρω οτι ηταν μεσα στους λογους. Το να εχεις σχεση κ να νιωθεις οτι ο συντροφος σου προτιμαει την παρεα καποιας αλλης δεν ειναι πολυ ευχαριστο. Δεν ξερω για τι θεματα μιλανε στο τηλεφωνο, αλλα αν μιλανε για πιο προσωπικα θεματα το θεωρω λιγο περιεργο. Σε καθε περιπτωση, επειδη οι αντρες απο ενσυναισθηση δεν σκαμπαζουν, μην περιμενεις να αντιληφθει το πως νιωθεις εσυ αν δεν του το πεις. Οποτε η μονη λυση ειναι να του εκφρασεις τον προβληματισμο σου, με ηρεμο τροπο παντα, πες απλα κατι του στυλ " νιωθω περιεργα που ειμαστε μαζι κ εσυ προτιμας τη δικη της παρεα απο τη δικη μου κ νιωθεις την αναγκη να μιλας μαζι της σε καθημερινη βαση".
Μου χε συμβει το ιδιο παλια με πρωην αγορι μου. Δεν πιστευα οτι παιζοταν κατι ερωτικο μεταξυ τους, απλα ωρες ωρες ενιωθα οτι προτιμαει την δικη της παρεα απο τη δικη μου. Γενικα οτι σαν ανθρωποι ταιριαζαν πιο πολυ σε θεματα γουστων, τροπου διασκεδασης κλπ. Δεν ηταν τελικα αυτος ο λογος που χωρισαμε, αλλα θεωρω οτι ηταν μεσα στους λογους. Το να εχεις σχεση κ να νιωθεις οτι ο συντροφος σου προτιμαει την παρεα καποιας αλλης δεν ειναι πολυ ευχαριστο.
Δεν ξερω για τι θεματα μιλανε στο τηλεφωνο, αλλα αν μιλανε για πιο προσωπικα θεματα το θεωρω λιγο περιεργο.
Σε καθε περιπτωση, επειδη οι αντρες απο ενσυναισθηση δεν σκαμπαζουν, μην περιμενεις να αντιληφθει το πως νιωθεις εσυ αν δεν του το πεις. Οποτε η μονη λυση ειναι να του εκφρασεις τον προβληματισμο σου, με ηρεμο τροπο παντα, πες απλα κατι του στυλ " νιωθω περιεργα που ειμαστε μαζι κ εσυ προτιμας τη δικη της παρεα απο τη δικη μου κ νιωθεις την αναγκη να μιλας μαζι της σε καθημερινη βαση".