Παρατραβηγμένο το θεωρώ, όχι όμως για το λόγο που ίσως φαντάζεσαι.
Πέρα από τα χρήματα για το εξώδικο που θα πληρώσεις και πέρα ότι με αυτή την κίνηση θα μπεις στο μάτι του κυκλώνα ακόμα περισσότερο, πώς θα αποδείξεις ότι όντως ισχύουν αυτά που γράφεις και πώς θα τα υποστηρίξεις ;
Με τί είδους μάρτυρες που και η αντίθετη πλευρά δεν θα έχει φροντίσει να εξασφαλίσει ;
Φοβάμαι (με τα λίγα που γνωρίζω) ότι "θα πας για μαλλί και θα βγεις κουρεμένη".
Και λεφτά θα χάσεις και αντίποινα ίσως έχεις.
Βλέπεις, από τη μία μιλάμε για κυνήγι (ψηφιακών) μαγισσών του στυλ "άλλος μου το είπε", "δεν ξέρω ποιος" , "έτσι νόμιζα", "από ό, τι είχα ακούσει", "αλλιώς το εννοούσα".
Ενώ από την άλλη, έχουμε το εξώδικο, που βασίζεται στην πραγματικότητα και στο τί μπορεί να αποδειχθεί χειροπιαστά με γεγονότα.
Ποτέ δε μπορείς να είσαι σε θέση να γνωρίζεις τις συμμαχίες που αλλάζουν στο άψε/σβήσε μέσω των πριβέ chats. Ούτε και τις συμφωνίες που στήνονται ερήμην σου κάτω από το τραπέζι.
Μπορεί και ο κοινός γνωστός που σου ζήτησε να τον πάρεις τηλέφωνο, να είναι βαλτός · πού το ξέρεις.
Προσωπικά, από την εξομολόγηση και όσα γράφεις βλέπω ότι σε έχουν κάνει μύλο και σε έχουν βάλει στη μέση "να παίζεις το κορόιδο".
Θα σου έλεγα βέβαια αν έχεις έμπιστο δικηγόρο να τον συμβουλευτείς για την υπόθεση, επειδή μπορεί να κάνω και λάθος.
Αλλά κυρίως, να κάνεις delete σε όλους και όλα, να τους διαγράψεις οριστικά από τη ζωή σου και να μην ασχοληθείς ξανά στο μέλλον μαζί τους.
Πήρες ένα μάθημα · προσωπικά δικά μας και ιδίως τρίτων δεν τα βγάζουμε στη φόρα και σε ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε επαρκώς.

Σχολιάζει ο/η
Scroll to top icon