Όλοι αυτοί που βλέπεις με αμάξια δεν πάει να πει ότι τα έχουν σε κάθε περίοδο στη ζωή τους. Με τόσο χαμηλούς μισθούς, αγοράζεις μεταχειρισμένη σακαράκα τρίτου χεριού με ψόφια κυβικά, αραιά σέρβις και όσο σε βγάλει. Να πώς γίνεται. Και είναι κάτι που δεν αρέσει σε σένα. Μέχρι ένα σημείο για το "ανεξάρτητη" θα συμφωνήσω, αλλά από εκεί και ύστερα τα "κατώτερη" και "κάτι σου λείπει" είναι στερεότυπα που σου έχει φυτέψει μέσω της πλύσης εγκεφάλου η κοινωνία της κατανάλωσης, οπότε καλό θα είναι να τα αποβάλλεις.
Όλοι αυτοί που βλέπεις με αμάξια δεν πάει να πει ότι τα έχουν σε κάθε περίοδο στη ζωή τους.
Με τόσο χαμηλούς μισθούς, αγοράζεις μεταχειρισμένη σακαράκα τρίτου χεριού με ψόφια κυβικά, αραιά σέρβις και όσο σε βγάλει. Να πώς γίνεται.
Και είναι κάτι που δεν αρέσει σε σένα.
Μέχρι ένα σημείο για το "ανεξάρτητη" θα συμφωνήσω, αλλά από εκεί και ύστερα τα "κατώτερη" και "κάτι σου λείπει" είναι στερεότυπα που σου έχει φυτέψει μέσω της πλύσης εγκεφάλου η κοινωνία της κατανάλωσης, οπότε καλό θα είναι να τα αποβάλλεις.