Ασχολείσαι σε υπερβολικό έως και εμμονικό βαθμό με την άλλη κοπέλα.Αυτό είναι πολύ ανησυχητικό και να το κοιτάξεις.Κάθε γυναίκα και κάθε άνδρας,έχει δικαίωμα να κάνει οτιδήποτε κρίνει καλό για τον εαυτό του,και το να του ασκείται κριτική από τους άλλους είναι τουλάχιστον ανόητο.
Αντί να προσπαθήσεις να ξεκαθαρίσεις τη σχέση σου με τον τύπο,συγκρίνεσαι με την άλλη κοπέλα και προβαίνεις και σε φτηνούς χαρακτηρισμούς.
Έ βέβαια...εσύ είσαι αξιόλογη,δέν είσαι επιφανειακή,δέν είσαι "πλαστικιά" όπως εκείνη...
Η εξομολόγηση σου είναι το απαύγασμα του τρόπου σκέψης μίας pick me woman,και τίποτα περισσότερο.Άλλαξε τρόπο σκέψης για τις άλλες γυναίκες,,μήν τις αντιμετωπίζεις ώς αντιπάλους πιστεύοντας πως θα κερδίσεις στην μάταιη μάχη εναντίον τους,εναντίον δηλαδή του ίδιου σου του φύλου πιστεύοντας πως θα "ανέβεις" στα μάτια των ανδρών.
Απόδειξη αυτού που σου λέω,είναι ότι ο τύπος σε χαρακτήρισε "πάρα πολύ καλή γυναίκα",αλλά στην πραγματικότητα με την άλλη είναι κολλημένος,με την άλλη θα ήθελε να είναι.Σκληρή μεν,η πικρή αλήθεια δε.

Σχολιάζει ο/η
Scroll to top icon