Μάλλον δεν θα δώσατε σημασία στο σημείο της εξομολόγησης που η κοπέλα μιλάει για τα κοινά τους ενδιαφέροντα.
Σας υπενθυμίζω τη φράση της: '' και αρκετά κοινά ενδιαφέροντα όπως αγάπη για την καλή μουσική, αγάπη για τα κατοικίδια, το κάμπινγκ, τις εκδρομές, γενικά παρόμοιες απόψεις και αντιλήψεις περί ζωής, παρόμοια γούστα, κτλπ.''
Αποκλείεται λοιπόν να συμβεί αυτό που της λέτε εσείς στο σχόλιό σας.
Αναφέρει πως πρόκειται για άνθρωπο που ακούει καλή μουσική, που του αρέσουν οι εκδρομές, το κάμπινγκ.
Όλα αυτά είναι έξοδα. Ακόμα και τα κατοικίδια που του αρέσουν.
Εκτός αν την κοροϊδεύει λόγω του ότι μιλάνε από προφίλ γνωριμιών και συνήθως οι άνθρωποι στο ίντερνετ αλληλοδουλεύονται μεταξύ τους, πράγμα που φυσικά συμβαίνει και στην διά ζώσης επικοινωνία πολλές φορές.
Οπότε ούτε σε πάρκα να τρώνε σποράκια θα πηγαίνουν ούτε θα βγαίνουν και θα τα πληρώνει όλα εκείνη, αυτά δηλαδή που της λέτε εσείς ότι θα συμβούν αν τον επιλέξει.
Επιπλέον μιλάμε για έναν άνθρωπο που έχει προφίλ σε εφαρμογή γνωριμιών, σίγουρα θα έχει κι ένα καλό κινητό, έτσι πάνε αυτά.
Οι πολύ φτωχοί άνθρωποι έτσι κι αλλιώς είναι εξ ορισμού εξοβελισμένοι από τον έρωτα, πλήρως περιθωριοποιημένοι και φυσικά δεν έχουν καν προφίλ σε εφαρμογές γνωριμιών όπως ο τύπος της εξομολογούμενης.
Ούτε κάνουν γνωριμίες από κοντά ή αν τύχει και κάνουν τους αποφεύγουν και τους απορρίπτουν με συνοπτικές διαδικασίες όλοι.
Η περίπτωση αυτού που γνώρισε η εξομολογούμενη είναι ενός εστέτ καλοπερασάκια, όχι ενός πολύ φτωχού ανθρώπου ώστε να φοβάστε για την τύχη της στο πλάι του.
Ο πολύ φτωχός άνθρωπος έτσι κι αλλιώς προσπαθεί απλά να επιβιώσει, δεν έχει εξ ορισμού την δυνατότητα να γνωρίσει καμία και φυσικά ούτε κάποια όπως την εξομολογούμενη που ψάχνει σύντροφο σε εφαρμογές γνωριμιών.

Σχολιάζει ο/η
Scroll to top icon