Καταλαβαινω αυτο που λετε αγαπητε μελισσοκομε αλλα και εσεις με τη σειρα σας θα πρεπει να φροντισετε να περιφρουρειται την μελισσοκομικη που ειναι απο τις πιο αναρχες βιοτεχνιες στην Ελλαδα. Πχ. εγω το μελι μου το θελω ακατεργαστο δηλαδη ασχημο στην οψη (με τις μελισσουλες του κολλημενες πανω , με τις βρομιτσες του να πηγαινουν στο λεπτο λευκο στρωμα στην επιφανεια του βαζου κλπ κλπ, για να μην μιλησω φυσικα για το τι ταιζουν τις έρμες τις μελισσες!! Επισης κατι θα πρεπει να γινει με τις αναγραφες των ποσοστων πανω στα βαζα! Οπως ξερετε καλυτερα απο μενα οι παντες πουλανε θυμαρισιο μελι (σε μια χωρα που παραγει βασικα πευκομελο -αλλο παραδοξο και αυτο-) αλλα κανεις δεν λεει οτι οταν ο ελληνας μελισσοκομος λεει θυμαρισιο δεν εννοει 100% θυμαρι αλλα πολυ μικροτερες ποσοστωσεις. Προσωπικα το ανωτερο που εχω πετυχει ειναι 70% θυμαρι. Φαντασου τι γινεται στα σουπερμαρκετ!! Δυστυχως το μελι ειναι προιον που ο καταναλωτης δεν μπορει να ελεγξει την ποιοτητα του και για αυτο θα πρεπει να υπαρχει καποιος κρατικος ελεγχος που βεβαια στη χωρα μας που δεν υπαρχει κρατος δεν υπαρχει και ελεγχος! Εγω βεβαια επειδη μου αρεσει το μελι και τρωω καθημερινα το εχω ψαζει λιγο παραπανω αλλα και επιπροσθετα εχω την οικονομικη δυνατοτητα να παραγγελνω μελι (πραγματικα- στο ποσοστο βεβαια που μπορω να το ελεγξω-) ανεπεξεργαστο απο το εξωτερικο! Και βεβαια αυτο ειναι μεγαλο κριμα, μιας και η Ελλαδα μια φορα και ενα καιρο πραγματι παρηγαγε εξαιρετο μελι, και το αναγνωριζω αλλα ο λογος που το κανω ειναι γιατι δεν γουσταρω να με πιανει κοροιδο ο καθε μπουρτζοβλαχος! Μετα ΤιμηςΕνας απλος καταλωτης.
Σχολιάζει ο/η
Scroll to top icon