Με το θυμαρίσιο μέλι, παραδέχομαι πως υπάρχει ένα μικρό θέμα, το οποίο όμως προκαλείται από το γεγονός πως όλοι θέλουν θυμάρι.Από κει και πέρα όμως, δεν είναι όπως τα λέτε. Αρχικά το μέλι, σε όλον τον κόσμο, από τον μελιτοεξαγωγέα πηγαίνει σε μεγάλα inox δοχεία και από εκεί με την ειδική κάνουλα που έχουν αυτά μπαίνει στα βάζα στα οποία πωλείται. Πριν μπει στα μεγάλα inox δοχεία παρεμβάλεται ένα απλό φίλτρο, μία απλή σίτα κατασκευασμένη από υλικό που είναι κατάλληλο να έχει επαφή με τρόφιμα, ούτως ώστε να πιάσει όσες μελισσούλες υπάρχουν σ' αυτό. Κατόπιν κάθεται, χωρίς να το κάνουμε τίποτα, για να ωριμάσει και να ανέβει ο άσπρος αφρός που λέτε μαζί με καμία μελισσούλα που πέρασε από το απλό φίλτρο, μία εβδομάδα σ' αυτά και μπαίνει στα βάζα. Το να σας αρέσει εσάς να είναι μέσα στο βάζο ο αφρός και καμία μελισσούλα, εντάξει δεν είναι κακό. Όμως δεν μπορείτε να λέτε όσα όσα μέλια δεν έχουν μέσα βρομίτσες, τον αφρό δηλαδή, και μερικές μέλισσες, δεν είναι ακατέργαστα, έχουν υποστεί επεξεργασία. Είναι ψέμα.Φυσικά μπορείτε να αγοράζετε από όποια χώρα θέλετε, άριστα μέλια θα βρείτε και σε άλλες χώρες όχι μόνο στην Ελλάδα.Να ΄στε καλά.