Είμαι άνθρωπος που έχει δουλέψει στον επισιτιστικό κλάδο. Είναι λάθος να βασίζεις τα οικονομικά σου πάνω στην καλοσύνη του πελάτη.Ξεκινάς με την προϋπόθεση του μεροκάματου και αυτό είναι. Εγώ ήμουν ευτυχής είτε με το 1 ευρώ είτε με το μισό είτε με το 20λεπτο γτ είναι λεφτά τα οποία δεν είχα υπολογίσει και μπορούν να καλύψουν άλλες τρύπες. Απο την άλλη ώντας χαμηλόμισθος κατανοώ απόλυτα αυτόν που δεν δύναται ή δεν θέλει να αφήσει.Όπως το γκαρσόνι-ντελιβεράς έχει αποδεχθεί τους όρους της δουλειάς του έτσι πρέπει να κατανοήσω κι αυτός οτι ο κάθε άνθρωπος πίσω απο την κλειστή του πόρτα δεν ειναι 100ευρα σε πάκο.
Σχολιάζει ο/η
Scroll to top icon