Έχεις δυστυχώς δίκιο. Το είπε και μια γερμανίδα φίλη μου: η Ελλάδα παράγει εξαιρετικά τρόφιμα, αλλά δυστυχώς δεν έχει marketing. Και έτσι οι ξένοι, για διάφορους λόγους, αγοράζουν βουλγαρικό "λευκό τυρί", ισπανικό και ιταλικό ελαιόλαδο, και τομάτες Ολλανδίας. Πάντως οι ιταλοί δεν βάζουν μόνο ελαιόλαδο σε αυτά τα μπουκαλάκια αρώματος. Οι New York Times έκαναν ένα ωραίο ρεπορτάζ το οποίο συμπεριλάμβανε και λάδι σόγιας Κίνας.
Σχολιάζει ο/η
Scroll to top icon