Ξέρω πόσο χρειάζεται να πιω για να αρχίσω να ξερνοβολάω σαν το γατί (το έχω κάνει πολλές φορές χωρίς να κατηγορήσω το βρώμικο, τον φούρνο ή το σουβλατζίδικο) και πότε με θέρισε η βρωμιά που μου σέρβιρε ο άλλος.Αλλά και να μην ήξερα, δεν χρειάζεται και να είσαι ειδικός για να καταλάβεις ότι τα συμπτώματα οφείλονται σε τροφική δηλητηρίαση και όχι στο ποτό όταν ήσουν καλά φεύγοντας από το μαγαζί και άρχισες να ξερνάς δυο-τρεις ώρες μετά (το επίπεδο του αλκοόλ μπορεί να συνεχίσει να αυξάνεται μέχρι και 30-40 λεπτά μετά το τελευταίο ποτό και σίγουρα όχι μετά από 3 ώρες)Καταλαβαίνω βέβαια ότι φαίνεται απίστευτο να έπαθα δηλητηρίαση από μια καντίνα, αφού ως γνωστόν οι καντίνες πληρούν πάντοτε ανελλιπώς όλες τις προδιαγραφές HAACP και γενικά τις διατάξεις του Υγειονομικού Κώδικα, αλλά να που έγινε και αυτό !