όντως, στα περισσότερα ελληνικά εσταιτόρια αυτό που σερβίρουν είναι κουσκους με ψιλοκομμένη ντομάτα και λίγο μαϊντανό... Στο Κάιρο όμως, μου δείξανε το καλύτερο μυστικό: το πλιγούρι, ειδικά το ψιλό ΔΕΝ το μουσκεύουν με ζεστό νερό αλλά με μια ντομάτα πολτοποιημένη. Στη συνέχεια ψιλοκόβουν όλα τα λαχανικά και μετά νοστιμίζουν με λάδι, λεμόνι και αυτό το υπέροχο γλυκόξινο καφέ συμπύκνωμα από χυμό ροδιού που μπορείτε να βρείτε και στα δικά μας ντέλι.
Σχολιάζει ο/η
Scroll to top icon