Live

6: Για τον κιμά θα πρότεινα να πάρεις μισό μισό μοσχάρι χοιρινό κιμά, μυρίζει λιγότερο έντονα. Επίσης κιμά από χασάπη και όχι από supermarket - μόνο φρεσκοκομμένο. Τέλος τον κιμά δεν τον αφήνουμε στο ψυγείο για πολύ, μαζεύει μυρωδιές από άλλα φαγητά. Η μπριζόλα, στα κάρβουνα θα μυρίζει πολύ λιγότερο κρέας. Επίσης υπάρχουν μίγματα μπαχαρικών ειδικά για μπριζόλες που μπορούν να βοηθήσουν. Τέλος αν όλα αποτύχουν, δοκίμασε να τις μαρινάρεις κανένα 8ωρο πριν τις ψήσεις σε κάποιο μείγμα που σου αρέσει.
Σχολιάζει ο/η
Scroll to top icon