Live

#6 για όλα τα κοκκινιστά (κιμάς για μακαρόνια ας πούμε ή κοκκινιστό μοσχάρι στην κατσαρόλα) μπορείς να προσθέσεις λίγη κανέλα, ένα φύλλο δάφνης κ μια πρέζα ζάχαρης. Στο τέλος κ αν είσαι λίγο μερακλής μπορείς να προσθέσεις κ λίγο δυόσμο αποξηραμένο στο τέλος του μαγειρέματος. Αν θες να το βαρύνεις ρίχνεις λίγο κόκκινο κρασί ή μοσχοκάρυδο. Μικρό μυστικό... το αλάτι το προσθέτεις πάντα στο τέλος του μαγειρέματος, αν το βάλεις νωρίς, το κρέας σφίγγει κ μένουν τα υγρά μέσα (υπεύθυνα κ για την "κρεατίλα" που λές).
Σχολιάζει ο/η
Scroll to top icon