Live

Συμφωνώ με τον/ην Lotr. Εγώ σταμάτησα ουσιαστικά να τρώω κρέας όσο ήμουν στην Αμερική, γιατί μπορούσα να το βρω μόνο στο σούπερ μάρκετ και δεν ήταν και ό,τι καλύτερο. Μαζί με τη συγκάτοικο προτιμούσαμε μια στο τόσο να αγοράζουμε κατεψυγμένο από την Κορεάτικη αγορά.Για να φύγει η κρεατίλα, μπορείς να ξεπλύνεις και να σκουπίσεις καλά το αίμα, καθώς και να το βάλεις σε μπύρα ή κόκα κόλα πριν το μαρινάρεις (αυτά είναι τιπς από Κορέα). Βέβαια, το πραγματικά καλό κρέας δεν χρειάζεται ούτε πολλά αρωματικά, ούτε σάλτσες κατά τη γνώμη μου. υγ: η ερώτηση πού μπορώ να βρω χασάπικο, είχε φανεί αστεία και "πρωτόγονη" σε έναν Αμερικανό φίλο.
Σχολιάζει ο/η
Scroll to top icon