ωραίο θέμα. Να σας πω κι ένα μυστικό, κοινό μυστικό σε όλη την Πελοπόννησο? το εξαιρετικό και παγκόσμια πρώτο πελοποννησιακό λάδι εξάγεται μαζικά χύμα στην Ιταλία για περίπου 2ευρώ/λίτρο. Όταν λέμε μαζικά, εννοούμε μαζικά.Εκεί δεν καταναλώνεται. Οι Ιταλοί καταναλώνουν πολύ λιγότερο ελαιόλαδο απ όσο οι Έλληνες. Αφού πρώτα αναμειχθεί με λάδια χαμηλότερης ποιότητας και νερωθεί, συσκευάζεται και εξάγεται σε όλο τον κόσμο ως ιταλικό. οι ιταλοί μάγκες στις πλάτες μας κοινώς, και επί χρόνια.