Parisios, δεν πήγαινε σε σένα :)Αυτά τα πιάτα υπάρχουν σε γνωστά, ή ακριβά εστιατόρια μόνο, γιατί εκεί πάνε, υποτίθεται, πιο "εκπαιδευμένοι" πελάτες. Βασικά αυτό που συμβαίνει είναι το ότι "σας χρεώνουμε ένα σκασμό λεφτά, αλλά θα είσαστε σίγουροι ότι δεν θα πάθετε σαλμονέλα". Τα δεδομένα είναι πάντως ότι κάθε χρόνο πεθαίνουν 30 Αμερικανοί από σαλμονέλα, και στη Αμερική τα αβγά τα πουλάνε σε 18άδες, τρώνε αβγά μαζί με αβγά, την ώρα που τρώνε αβγά. Και μιλάμε για 300 εκατομμύρια κόσμο.