Live

Για σουβλάκι :Το χαρτί πρέπει να τυλιχτεί αρκετά χαμηλά έτσι ώστε να έχει καλή βάση που δεν θα ανοίξει με το παραμικρό , σφιχτό τύλιγμα που να μας επιτρέπει να σκίσουμε περιμετρικά το περιτύλιγμα με τι βοήθεια τον δαχτύλων μας (αν έχουν γίνει τα 2 προηγούμενα θα μείνει ανέπαφο ). Απο εκει και πέρα μιας η πίτα σε αναλογία με το περιεχόμενο είναι δυσανάλογη (σχεδόν πάντα μπορεί να διαφύγει γέμιση ) αποφεύγουμε είτε την πολύ γέμιση είτε ζητάμε να μπεί οτι σάλτσα βάλουμε σε μικρή ποσότητα (και πάντα στην πίτα οχι στο τέλος -άνοιγμα ). Σημαντική είναι και η πίτα , όσο ποιο σκληρή είναι τόσο ποιο εύκολα φεύγει το περιεχόμενο . Απο έναν καλοφαγά :P
Σχολιάζει ο/η
Scroll to top icon