Η Φετα ΠΟΠ είναι η ναυαρχίδα των ελληνικών τυροκομικών προιόντων και μαζί με το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο τα πιο αναγνωρίσιμα διεθνώς ελληνικά brand!Μπράβο σας που δημοσιεύετε τέτοια άρθα αφού ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει καλά τα προιόντα του τόπου του και τα χαρακτηριστικά του!Κάποιες παρατηρήσεις σχετικά με το άρθρο:- Τα ποσοστά του γάλατος στην παραγωγή της Φέτας είναι 70% πρόβειο και 30% max.- Στις περιοχές που παράγουν Φέτα ΠΟΠ συγκαταλέγεται και η Λήμνος παράγοντας Φέτα εξαιρετικής ποιότητας! - Υπάρχουν δύο είδη Φέτας! Αυτή που ωριμάζει σε ορειχάλκινα δοχεία (Φέτα ΠΟΠ) και αυτή που ωριμάζει σε ξύλινα βαρέλια (Βαρελίσια Φέτα ΠΟΠ) και επιτρέπεται η παραγωγή της σε συγκεκριμένα μόνο μέρη της Ελλάδας και όχι όπου και η κανονική Φέτα ΠΟΠ.- Σχετικά με την ωρίμανση, επιβάλεται από τις προδιαγραφές του ΠΟΠ να γίνεται ωρίμανση σε ορειχάλκινα δοχεία ή ξύλινα βαρέλια για 2 μήνες. Μετά μπορεί να γίνει υποσυσκευασία σε πλαστικό δοχείο, αεροστεγή μεμβράνη, γυάλινο δοχείο, να παραμείνει στο μεταλικό του δοχείο, αλλά και οποιαδήποτε άλλη συσκευασία διατηρεί τις συνθήκες υγιεινής.