Με ηλεκτρικό πορτοκαλοστίφτη τα στύβω, όπως λέει και ο Parisios, δεν χρειάζεται αποχυμωτής, αν και έχω και τέτοιο και δουλεύει μια χαρά, αν απλά το ξεφλουδίσεις το ρόδι.Στον πορτοκαλοστίφτη απλά τα κόβεις και τα στύβεις σαν πορτοκάλια. Στραγγίζεις στον τέλος τον χυμό για να φύγουν και τα πιο μικρά κουκουτσάκια και τέλειωσες.Βέβαια ο καλύτερος είναι ο στιφτής που δείχνει το βίντεο παρακάτω. Πάτε κατευθείαν γύρω στο 11ο λεπτό: http://www.youtube.com/watch?v=NzbVlJr78TA Αν έχεις ροδιά, αξίζει την επένδυση. Τα στύβεις και μετά μπορείς να τα καταψύξεις σε σακουλάκια και να έχεις φρέσκο χυμό όλο τον χρόνο.
Σχολιάζει ο/η
Scroll to top icon