#1 Νομίζω είναι αρκετά εύκολο να κάνεις χάλια μια κουζίνα ετοιμάζοντας λαχανικά, πρέπει να τα κόψεις, να τα ξεφλουδίσεις, μένουν δαχτυλιές/ζουμιά/φλούδια παντού, μερικά βρωμάνε και πολύ. Αναφέρει ότι έφτιαξε και παντζάρια, κόκκινη καταστροφή δηλαδή. Αν ο σπιτονοικοκύρης πίστεψε ότι η γράφουσα κάνει έτσι την κουζίνα κάθε μέρα και την παρατάει έτσι, λογικό να έφριξε. Αγαπητή, μάθε να μαζεύεις/καθαρίζεις ταυτόχρονα με το μαγείρεμα κι όλα θα είναι πιο εύκολα. Και ο ιδιοκτήτης ήσυχος :)* Αγαπητή Α,μπα; καλές διακοπές!