#4Ναι, δεν πρέπει να βράζει σαν καζάνι της κολάσεως το νερό που ζεσταίνει την κουβερτούρα. Θυμήσου τις σοκολάτες το καλοκαίρι.Τυχαίνει να έχω κατσαρολάκι με πάτο κανονικό, βαρύ και τα μάτια της κουζίνας έχουν διαβάθμιση 1-9. Τη λιώνω στο 1,5. Παλιότερα είχα το ίδιο πρόβλημα μ'εσένα, πήγαινα πολύ κόντρα στην ιδιοσυγκρασία της κουβερτούρας και τελικά το αποτέλεσμα ήταν αποτυχημένο. Μετά ένιωσα την κουβερτούρα, έγινα κουβερτούρα, αλλά κυρίως, είχα τα μέσα να τη βοηθήσω να φτάσει στον στόχο της και να γίνει μια λαμπερή λιωμένη κουβερτούρα.