Σανάνθη, θα κάνεις ό,τι λέει ο Εγκέλαδος και αφού στραγγίσει θα το βάλεις και στο τρυπητό για τα μακαρόνια με κάτι βαρύ να το πατάει. Στόχος είναι να γίνει σαν πολύ συμπαγής μυζήθρα. Και το θέλουμε ξινούτσικο. Το γιαούρτι γίνεται ξινούτσικο όταν το αφήνουμε στη ζέστη και αφού "δέσει". Για μαγιά, χρησιμοποίησε πρόβειο γιαούρτι. Δε θα ξαναφάς αγοραστό αν το δοκιμάσεις.Acina η μαγειρική είναι ανεξάντλητη και τόσο υπέροχη επειδή κάθε τοσοδούλα παραλλαγή κάνει το αποτέλεσμα διαφορετικό. Δοκίμασε π.χ. να βάλεις δυόσμο αντί άνιθο στο τζατζίκι. Είναι εξίσου φανταστικό αλλά δεν είναι τζατζίκι. ;)
Σχολιάζει ο/η
Scroll to top icon