Έχω ανακαλύψει ότι ανοίγουν ευκολότερα αν τις στρίψεις ανάμεσα στον αντίχειρα και τον δείκτη σε ένα σημείο του ανοίγματος που είναι πιο κοντά στο χερούλι και όχι ακριβως στην μέση. Προσπάθησέ το την επόμενη φορά, σε μένα πιάνει πάντα. Πιστευω εξηγείται διότι το χερούλι, έτσι όπως είναι διπλομένο (όταν η σακούλα είναι ακόμα κολλαριστή, κλειστή και ίσια) έχει 4 στρώσεις πλαστικού και η κυρίως σακούλα ακριβώς δίπλα στο χερούλι 2 στρώσεις, οπότε αν τρίψεις εκείνο το σημείο, όπου υπάρχει αυτή η απειροελάχιστη διαφορά πάχους που δεν βλέπει φυσικά το μάτι, ο αέρας περνάει με το τρίψιμο και διαχωρίζει αμέσως τα 2 φύλλα και η σακούλα ανοίγει γρηγορότερα από ότι να προσπαθείς να την ανοίξεις, τρίβοντας στην μέση του ανοίγματος...(ΟΚ, ανακαλύπτω ότι τελικά είμαι πολύ nerd, πάει και τελείωσε...)
Σχολιάζει ο/η
Scroll to top icon