Πολύ ωραίο το άρθρο, σούπερ οι προτάσεις του για το τι θα βάλουμε στο bbq, πώς θα το μαρινάρουμε και πώς θα το ψήσουμε.. αλλά μία πρακτική ερώτηση: πώς θα στήσω την ψησταριά στο σαλόνι χωρίς να τσικνιστεί όλο το διαμέρισμα;;! πέραν της πλάκας όμως, πείτε με κακιασμένη, αλλά πιστεύω ότι το bbq και οι ψησταριές -ιδίως με κάρβουνα- είναι φύσει και θέσει θέμα εξοχής ή έστω ανοικτού χώρου.. σε κήπο, στο χωριό, στην παραλία, ακόμα και στην ταράτσα. Σε ένα μικρό μπαλκονάκι μιας πόλης με τον απέναντι και τον δίπλα σε απόσταση αναπνοής προσωπικά όχι μόνο δεν θα το ευχαριστιόμουν, αλλά και πιστεύω ότι δεν είναι και ευγενικό για τη συμβίωση με τους γείτονες, μιλώντας από προσωπική εμπειρία. Χωρίς καμία προειδοποίηση βρήκα τη μπουγάδα των μωρών να βρωμάει ψαρίλα από τα ψάρια που έψηνε ο απο κάτω, ενώ το διαμέρισμα είχε γεμίσει κάπνα από τα προσανάμματα, και το ένα μωρό με αναπνευστικά προβλήματα έβηχε ασταμάτητα επειδή στον γείτονα ξύπνησε το χωριό μέσα του. Πόσο καλύτερα θα ήταν αν αξιοποιούνταν -λέμε τώρα- ταράτσες και ακάλυπτοι και κάναμε ένα get together όλοι μαζί, αντί για τα μπαλκόνια;